torsdag 11 december 2008

Sköldpaddan


Här är den lilla sköldpaddan som jag fick av Carolina, Krumelur, i utställningen som Juniform ordnade. Tack Carolina, den är jättesöt! Vad duktig du är! Och tack så mycket för bonusen :)

9 kommentarer:

Krumelur sa...

Hihi... han verkar ha funnit sig tillrätta i snön!!! Tänkte fråga om jag får låna din ena bild på sköldis... skulle vilja lägga upp den på flickr, jag hänvisar såklart till dig i så fall!!!

anna of sweden sa...

Söt!

Zäta sa...

Vad fin det var. Och bra kort, som vanligt. Rena färger. Lagom skärpedjup.

Anonym sa...

så gullig!

Petra C sa...

Lyckliga dig som fick den söta sköldpaddan.
Nu måste jag nog ta och kila in hos Krumelur och titta mer. Fast först ska jag titta på dina bilder och inlägg!

Camillas Foto sa...

Vad fint du fotograferat sköldis, bra idé med snön!
Ha en skön helg tillsammans med dina stalledrängar
Kram
Camilla

AnnaKK sa...

Hej! Om du inverterar färgen på den här lilla gulleplutten blir den nog röd, och kan vara med i daggens Tisdagstema. :-)

Nädå, jag bara skojar! Jättefin är den - vilket pill det måste vara att göra (virka?) den!?

Fotona från pepparkaksbaket är helt toppen!

Ha en jättefin dag! :-)

Camillas Foto sa...

Hej Karin!

Jag har världens lättaste pepparkaksdegrecept, tar bara 10 minuter att röra ihop och smakar jättegott, nästan för gott, degen är klar att använda direkt och går jättelätt att kavla ut.

Jordskalvet väckte oss imorse, sängen skakade och fönsterrutorna dallrade men det gick över så fort att vi först inte förstod vad som hade hänt. Jag kastade mig ur sängen och sprang ner till barnen, två hade vaknat av att de låg och skakade men en sov gott!

Jag lyckades vinna en deltävling på fotosidan med en av mina bilder, titta gärna in på min blogg och se vilken bild jag tävlade med.

Ha det bra
Camilla

Photos by Storm sa...

Bilderna på din lilla söting är jättebra. Fascineras över alla duktiga hantverkare. Inom alla områden. Ha en bra kväll/Lis