måndag 26 januari 2009

Känsla av vår


För två veckor sen plockade jag blåbärsris, nu har kvistarna börjat spira. Tillsammans med tulpaner så blir det en fröjd för ögat!

8 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Ja Visst är det en fröjd för ögat och visst får man väl vårkänslor!
Underbart vacker bild!!!
Kram

Ulrica sa...

Vilken vacker bild, en riktig tavla.

Kerstin sa...

Så vackert! Som en målning. :)
Ha det gott.

Familjen Johnsson sa...

Visst är det härligt med tulpaner!! Gillar din texture du lagt på, kanske du kan avslöja vilken du använt;)
/Annelie

Karins fotoblogg sa...

Annelie: Jodå, nog kan jag avslöja vilken textur jag använt ;)Jag hittade den på Flickr och jag tänkte länka den till dig men jag har döpt om den och kan inte hitta den på Flickr. Jag kan ju maila dig den... Men jag hittar ingen mailadress på din blogg och jag kommer inte in på själva bloggen heller så att jag kan kommentera. Eller rättare sagt dina inlägg syns inte! Skitskumt! Hör av dig igen.

Karin A sa...

Vilken kalasbild! Det blir spännande med textur också. Synd att du inte minns vad den heter. Är du med på flickr förresten?

Ha det gott!

Karin A sa...

Hej igen, Flickr är lite kul tycker jag eftersom det finns många människor som tar helt fantastiska bilder. Sitter ofta och kikar på explore-sidorna och förundras över människor kunskap, talang och kreativitet. Kul att se bilder från jordens alla hörn också.

Sedan är det inte bäst stället om man vill ha "bildkritik". Då tror jag mer på t.ex. Fotosidan. Jag lägger sällan ut bilder i fullformat, och har märkt att många andra inte gör det heller. Andra har någon form av signatur eller vattenstämpel på bilderna.

Tack för erbjudandet om texturen. Jag mailar dig om jag känner att jag inte kan vara utan den. :)

pudelflicka sa...

Jag undrar hur du gör det här i photoshop ???
Hedvig