lördag 10 januari 2009

Tamron 90 mm macro






Idag har jag som sagt hämtat ut mitt nya objektiv. Jag gick ut en snabbis och testade det. Det känns roligt, lovande och som att jag behöver ett stativ! Det är svårt att hålla stadigt när man har zoomat in ordentligt. Men som sagt riktigt roligt. Gissa om jag längtar ännu mer efter vår och blommor :)

12 kommentarer:

Camilla Alvén sa...

Ljuvliga bilder Karin!
Kram
Camilla

pudelflicka sa...

Jag förstår att du tycker det är roligt att fotografera med macro. Riktigt bra bilder blev det och man måste ha stativ och självutlösare när man fotograferar. Jag har ett litet stativ också som heter gorilla som är bra till den typ av fotografering.
Kram Hedvig

Anonym sa...

Men vad kul, jag funderar på att just köpa ett tamron 90mm... det ska bli spännande att följa din blogg med det objektivet. :-)
Har Canon 450D kamerahus och köpte i november tamron 70-300mm som jag är supernöjd med. Jag längtar till insekts säsongen och efter ett macro objektiv, är insekter som jag fotar mest men nu sen jag köpte 70-300mm har jag börjat fota fåglar också.. :-)
titta in till mej på bloggen och kolla lite på mina bilder, köpte systemkameran i oktober-08 så jag har inte haft den så länge ännu, fotade med Canon powershot S5 is och tidigare S2 is och då i macro oftast..
ha en skön kväll

Kerstin sa...

Men vad kul! Grattis till nya objektivet. Fina bilder blev det och jag ser fram emot fler. :)
Ha en fin lördag.

Anonym sa...

vilka häftigt närgångna bilder!

Anonym sa...

Visst är det ett bra objektiv! Knivskarpt. Håller med om att det är svårt att hålla still när man utnyttjar hela närgränsen (30 cm om jag minns rätt), men det är riktigt bra det där objektivet.

Ewa sa...

Superfina bilder.

Vad har du för kamera, och vad är det för objektiv du köpt? Är själv ute efter att utöka objektiv till min kamera, men det är ju en hel djungel där ute! Finns så mycket, och man är ju rädd att köpa fel.

Kram
/Ewa

Photos by Storm sa...

Va kul, är du nöjd så här långt? Är själv sugen på ett macro så jag får hålla ett öga på dina bilder framöver/Lis

Anonym sa...

Jag tänkte köpa en nikon D80 från början men det blev en canon 450D tillslut ändå. :-)
Vet inte om jag ska köpa ett tamron 90mm eller om jag ska lägga till och köpa canons 100mm, skiljer ca tusen kronor. :-)

Svårt när man inte haft systemkamera eller olika objektiv förut, jag har i närheten som delar mitt intresse för foto och systemkamera. :-)

Du tar fina bilder, fina färger och bra komposition, måste vara glad att ni har samma intresse och ha utbyte av det. :-)

ha en skön söndagkväll

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Makroobjektv är verkligen kul att foto med, det blir så snyggt med det korta skärpedjupet som man kan få till. Mycket vackra bilder!

Susanne sa...

Riktigt vackra bilder!!! Visst är det roligt med macro!!! Har man börjat så går det inte att sluta!
Lycka till! Kram

Anonym sa...

Jättefina bilder! Vad har du använt för objektiv på de tidigare bilderna? Ngr kan jag inte se tillräckligt, ex juldagens bilder!
Är ny i systemkameravärlden så därför är jag "nyfiken"....Ha en bra helg! M