torsdag 29 januari 2009

Utmärkelse

Tack Ninni, som har bloggen Fotografia, för utmärkelsen:

Det känns extra roligt att få höra att man är en "fantastiskt duktig fotograf" av en person som är vad jag anser, en fantastiskt duktig fotograf! Tack Ninni! :)
Ni som inte har besökt hennes blogg Fotografia, gör det! Ninni visar fantastiska bilder från Brasilien där hon är bosatt för tillfället. Vackra bilder från Sverige finns där också.

Med denna utmärkelse följer också ett en liten utmaning.
Lista 5 saker som man inte kan vara utan och välja vilka man ska skicka utmärkelsen vidare till. De saker som jag skulle ha svårt att klara mig utan är:
1) Familjen
2) Kameran
3) Photoshop
4) Bloggen
5) Läsa: Just nu är det Scott Kelbys böcker som ligger på nattduksbordet.

Som ni märker så är det mycket fokus på foto. Men just så är det. Jag ser bilder överallt, ser ljus som borde förevigas eller kanske en form.... Jag vill bli bra på det här, jag vill, jag vill... det känns i varenda liten fiber i kroppen :)

Utmärkelsen går vidare till min namne och vän: Karin med bloggen Mitt fönster mot skogen. Hon är där jag var för ungefär ett år sen(nåja i mars blir det ett år sen) med en nystartad blogg och en ambition att bli en hejjare på att fota.

Jag ger den också till Rana med bloggen Ranas horisont. När jag läser den så får jag uppleva allt från igenkänning till glädje och sorg och ett sjujävla bra språk! I like.

Sen finns det så klart många fler bloggar som jag följer och som jag tycker är Fabulous(Camilla, jag tänkte absolut på dig, men du fick ju också den här av Ninni!) men jag nöjer mig så här denna gång.

Tack Ninni!

8 kommentarer:

Ulrica sa...

Grattis! Även jag tycker att du är en utmärkt fotograf så du är väl värd lite uppmärksamhet.

Karin sa...

Åååå tack min käre vän! Nu blir ju lite generad. Inte ska väl jag... Tack för att du visade vägen in i bloggvärlden. Trodde inte att det skulle vara så här kul. Det är ju faktiskt också så att jag inspirerats av dig som fotograf till att börja fota själv (som jag skrev i mitt första inlägg).
Riktar också ett tack till alla vänliga bloggare jag mött under min relativt korta tid som bloggare./ KRAM

Karin sa...

Glömde förstås att säga GRATTIS till dig också. Du är verkligen värd alla utmärkelser och priser man kan få!
Du kommer säkerligen att få många fler...

Nattsyrran sa...

Grattis! En självklarhet att få en sån uppmärksamhet med såna bilder som du tar. Dom är ju verkligen super och en härlig inspiration för oss andra.
Kram

Karin sa...

Hej igen !
Nu får du hämta något hos mig, så det så!/ Karin

Veronica sa...

Grattis! Det är du värd! Du är så duktig fotograf!
=)

RANA sa...

Grattis till den välförtjänta awarden, gumman! :-)

Bra utmaning! Jag tror jag är mogen för att låta mig utmanas JUST idag.

Kramar till dig!

/Rana

RANA sa...

Men gud, jag är verkligen trög. NU först fattade jag att förutom utmaningen gav du mig också den där utmärkelsen. Visst gjorde du det?

Väldig trög men lite gullig är jag.

TACK, Karin!

Kul att höra att vi delar unge... Man blir matt bara av att se den där ilskan.

/R