tisdag 24 februari 2009

Hello little friend


Titta vad jag hittade idag!

8 kommentarer:

Ulrica sa...

Vad underbart! Det lever vi länge på... våren är nära.

Jefa sa...

Hej kompis! Så ni har vår söderöver? trevligt! Jag såg i UNT att det är slottsmässa "bröllop och fest" på Uppsala slott den 8 mars... vill du följa med :)
//Jennie

Kerstin sa...

Men så underbart. Hos oss är rabatten begravd under snö och det lär dröja till i slutet av april innan vi får se nåt liknande. :
Ha det gott.

AnnaKK sa...

Åh, vad härligt! Jag var ute i min trädgård igår och försökte hitta snödroppar - men de verkar vara under snön än. Pärlhyacinterna dröjer nog ett bra tag till innan de tittar upp. En av de sötaste vårlökarna, tycker jag. :-)

oumberligating sa...

Trevligt, ser att det finns hopp om våren i allafall, ha det bra mvh från Peter!
Fina och härliga bilder som vanligt, behöver jag säga det?
Självklart!

Camillas Foto sa...

Det måste betyda att det är vår nu - eller?
Här har all snö smält och regnat bort så det känns som att våren är nära.
Kram

RANA sa...

Nä?? *andlös* Och du bor ju norr om mig. DET FINNS HOPP!! :-D

Plugg, ja. När jag var tvungen att säga byebye till jobbet, sökte jag i desperation en massa restplatser. Valde slutligen "Medieteknik och webbpublicering". Den matchar min s.k. profil larvigt bra. Skrivandet har jag, men är knappast drottning på webbanpassad sådan. I kursen ingår även ett par bildhanteringsprogram - jättekul. Så denna kurs visade sig vara både matnyttig och kul. Märklig känsla. ;-) Det är heltid men kvällstid. Vad spännande att du också ska plugga!

Men guud vad kul, låt oss träffas i Bergianska..! Du plåtar och jag kastar mig framstupa i örtagården. Makarna tar såklart barnen medan vi går och tar ett glas vin, jag menar kaffe. Örtagården i Botaniska är mer "sympatisk" och lite slarvigt vild så där. Den hos oss (alltså Bergianska) är lite stramare och större.

LÄNGTAR efter vårens dofter. Och efter dig! :-D

/R

Lissen sa...

Vilken härlig bild, med kontrasterna av den spröda blomman och den grova väggen!