onsdag 18 februari 2009

Linjer

14 kommentarer:

Laila sa...

Vackert!
Tänker på en snäcka mär jag ser ditt vackra foto.

Kerstin sa...

Wow, så snyggt! Både foto och trappa. :)
Ha det gott.

Karin A sa...

Vilken snygg bild Karin! :)

Camillas Foto sa...

Snyggt Karin!
Måste få fråga om kjolen i förra inlägget, var kan man köpa den?
Kram
Camilla

oumberligating sa...

Jag tror jag förstår, det här blivit för många ord om allt?
Så jag säger bara, fint!
Mvh från Peter!

Icka sa...

Hejsan!!!
Snubblade in på din sida och tänkte bara säga att du tar väldigt fina bilder.
Ha det så bra...

Nattsyrran sa...

Wow, så snyggt och läckert. Underbara linjer. ¨Får mig att tänka på en choklad och gräddbakelse. Kram

Karin sa...

Var har du hittat den där trappan? Är du ute och springer i trapphus på luncherna...?;-)
Väldigt snyggt! Gillar att du fotat den lite snett vinklat och inte rakt uppifrån (vilket iofs kanske är svårt om man ska behålla livhanken).
Kram

Ulrica sa...

Så snyggt. Gillar att du har "kapat" trappan - bilden blev mycket intressntare så.

oumberligating sa...

Kort och fåordigt så säger jag trevlig helg bara(ler)mvh från Peter!

RANA sa...

Säger som Laila: snäcka! :-)

Mycket fint, gumman!

oumberligating sa...

Hej Karin! Tack för kommentaren inne hos mig blev lite orolig att det hänt något (fick ju själv en liten bloggsvacka här för någon vecka sedan) Ibland svårt att hinna med allt och som du vet så gillar jag ju dina bilder, inte utan anledning som jag ville göra lite reklam för dig. Har du sett mina "awarder" undrar vad jag ska hitta på för speciellt till dig(ler). Anledningen att jag inte visat några bilder är för att vårt hem är ett kombinerat sjukhus och lager av auktionsgods, men allt ska få sin struktur och ordning och vi är ju bara ibörjan på vår "bloggkamratskap" så det kommer att dyka upp, jag gjorde ju ett litet "hemmahosreportage" i vår husbil, enda stället där det är lite ordning. Vi har också ett litet lantställe utanför Uppsala, men det är också fyllt med saker har köpt på mig saker i 2 år nu tanken var att eventuellt starta upp en antikhandl med just Oumberligating vi får se vad som händer, just nu är "Lilla Frun" så djäkla dålig och behöver hjälp av mig hela tiden sedan hon dessutom skadade handen, så nu kämpar jag på med myndigheter, arbetsgivare och organisationer, att sedan bli bloggmissbrukare på kuppen gjorde inte livet enklare! Ha nu en riktigt fin och trevlig helg och hoppas helgen resulterar i lite fina bilder som jag får njuta av nästa vecka(ler) Ha det gott mvh från Peter Olofsson!

Camillas Foto sa...

Hej!

Dagens två sista bilder är med D300, vi börjar så smått att bli kompisar (har varit lite svårt eftersom jag är så van vid Canon).

Jag har en gammal Canonskrivare men tittar för fullt efter en ny, en som kan skriva ut i A3. Har fastnat för Canon Pixma 9500 eftersom den ska vara en höjdare på att skriva ut sv/v bilder. Jämförde med en Epson R2400 men den måste man byta bläckpatroner på när man skiftar från matt till glossypapper, dessutom har den högre bläck-förbrukning än Canon skrivaren. Sedan blev jag tipsad om en Epson 2880 av en kille på FotoVideo i Malmö så just nu är jag lite tveksam.

Ha en skön helg
Kram

Ninni sa...

En underbar bild Karin! Vilka härliga linjer. Snygg komposition.
Hoppas du får en skön helg!