söndag 8 februari 2009

Sjätte bilden i sjätte mappen


Jag har fått en utmaning från tre håll: Kerstin, Ylva och Carina. Jag ska visa den sjätte bilden i den sjätte mappen. Så här har ni den. En bakgård i juni. Sommar och sol, snart är vi där..... :)
Jag skickar utmaningen vidare till alla som vill!

11 kommentarer:

Kerstin sa...

Så fin bild. Man ser alldeles för lite av bakgårdar. Ser skönt ut med sommar.
Det känns inte riktigt som att vi snart är där, här är vi snart begravda i snö. Jisses, vad mycket det har kommit i helgen. Och det snöar än!
Ha det gott.

Carina - inspirera sa...

Kul att du antog utamningen!
Vilken fin bild...jag längtar också efter sommaren.
Kramen.

jernsaxen sa...

Var skall det här sluta, den ena utmaningen efter den andra, först fjärde bilden....sedan 6 bilden..osv..kul är det men en liten undran(ler). Har faktiskt bara fått en sådan utmaning så jag är nog bara lite avundsjuk, vad tror du(ler).
Vill iallafall önska en trevlig dag och en bra vecka, sitter och bloggar runt så är på förmiddagen och får mig lite fina bilder till livs, som på dina fina och trevliga blogg t ex mvh från Peter Olofsson!

jernsaxen sa...

Hallo Oumberlige/Jernsaxen Peter här igen! En liten konstig fråga så här på en "fotoblogg" kanske men vad lyssnar du på för musik när du sedan laddar över dina bilder och gör fina kompositioner på nätet, har du tyst kring dig eller? (kan inte riktigt avslöja än varför jag frågar, är en liten hemlis) mvh från Peter

Ninni sa...

En mysig bakgård! Så skulle jag gärna bo...
Ang. kamera:
Jag har nu en Nikon D90, med mig hit har jag tre objektiv, ett Nikon 18-105mm, Nikon 55-200mm och ett Tamron 90 mm macro. Bildbehandlar gör jag i Photoshop.
Känner en viss mättnad när det gäller fotokedjor och utmaningar nu så jag ska bara göra det jag har lust med den här veckan:)
Ha det bra!
Kram Ninni

Camillas Foto sa...

Vilken mysig bakgård, får mig att längta efter sommarens grillkvällar.
Ha det bra
Camilla

RANA sa...

Vems bakgård..? Knappast er? Eller?

:-)

/Rana

RANA sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fredrik Setterberg sa...

Kul utmaning, skall nog gå in och kolla i min sjätte mapp.
ha det!

/ Fredrik

Nattsyrran sa...

Härlig bild på en mycket vacker plats. Ser väldans frestande ut att sitta kring bordet med en kopp kaffe och en bra bok eller nåt. Kram

ylva sa...

åh, det känns som svensk sommar det där :). äsch, inte spelar det någon roll att det dröjde heller. jag tyckte bara att det var roligt att du antog den ;).

och den där bokehn var busenkel. jag har inget avancerat objektiv alls så allt det är är en lagom hög stjälk, solglitter i våt betong, inzoomat och så nära man kan komma utan att förlora skärpa och så så stor bländare som möjligt (vilket på det objektivet bara motsvarar 5.6 *gasp*). lätt som en plätt :). den dagen jag hittar en vacker hög och smal vas så ska jag ställa den på betongen och göra samma sak. tror att det kan bli jättesnyggt om man ser vasen försvinna ned i bokehn *drömskt*.

känner på mig att det var något mer, men är lite trött så jag återkommer ;).

kram kram,