torsdag 19 mars 2009

Biblioteket
Tisdagkvällar är ju vår kväll på bibblan. Den här gången gick jag och G själva dit. Det är inte dumt faktiskt att dela på sig ibland. Jag och G fick en mysig stund tillsammans med prat om ditt och datt på vägen dit och hem. Maken och O hade hemmet för sig själva och lekte lugnt med bilar och lego. Det blir ett skönt fokus på umgänget utan lek och stoj bröderna emellan. Och sen blir det ju så roligt när man ses och kan berätta vad man har gjort och sett.

Jag hade med mig vår kompaktkamera(Ricoh) igen. Jag gillar vidvinkeln och så är det lite skönt att bara "bränna" av. Det får bli lite som det blir helt enkelt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

ett av mina favoritställen!

Anonym sa...

Harligt vardagsfoto!!!

Karin Wijk sa...

Låter mysigt! Fina bilder du får till med "den lilla". Jag gillar speciellt den med lamporna i taket och den sista när G sitter på stolen. Min make skulle nog gilla tvån och trean mest, är liksom hans humor ;-)Nu var jag kanske elak (hi hi)./ Kram

Kerstin sa...

Det är så mysigt med biblioteksbesök. Atmosfären är speciell och det är så lugnt och stilla. Jag kan tänka mig att ni har haft en mysig stund tillsammans. Fina bilder blev det också. :)
Ha det gott.

Anonym sa...

Hehe, jag har alltid velat ha en bok med ordet bajskorv i;-)

Pumita sa...

Jag trivs väldigt bra på bibblan också men jag läser inte så ofta böcker om bajskorvar och apor. ;)

Camilla Alvén sa...

Härliga bilder från biblioteket!

Jodå, rumpan känns idag fast jag tog en liten runda idag också, det går ju inte att låta bli när solen skiner.
Ha en skön helg
Kram

Ulrica sa...

Skönt snygga vardagliga bilder:)

Anna sa...

Vilka mysiga bilder!

// Kram Anna