måndag 30 mars 2009

Idag
13 kommentarer:

rajson sa...

Snygga foton.Gillar kontrasten i första fotot mellan slitna, graffitin i förgrunden och de sterila miljön i bakgrunden.
Är ingen hundkännaren men visst ser han ledsen och deppig ut!?

Kerstin sa...

Fina bilder, Karin.Gillar precis som Rajson kontrasterna i bilden. Riktigt fin bild på hunden. Ville han inte posera? Han ser lite sur ut. ;)
Svar: Jo dottern fick tag på alla möbler hon skulle ha. Sedan höll vi på en halvtimme ungefär med att packa bilen rätt så att vi fick med alltihop. Tur att man har en kombi. ;)
Ha en fin tisdag.

ylva sa...

... ser det ut som milt solsken :). fast lite avis blev jag förstås på anna som vann ;).

kram till dig också ;).

Camillas Foto sa...

Snygga bilder!
Synd att jag inte vann myrbilden, kanske nästa år...

Du undrade om mina droppbilder, jag ändrade färgen efteråt i photoshop, fotade i en gul hink så den gula är sk. orginalfärg.

Nu ska jag ladda upp månadsbilden

Ha det bra

oumberligating sa...

Härliga kontraster och strukturer, undrar vad hunden tänker? Fint som vanligt!
Mvh från Peter!

Caroline sa...

Så snygga. Gillar hundbilden med mönstret som försvinner bort i oskärpa. Husbilden gillar jag också, mend grafittin smygande bakom hörnet. Svår bild att ta: mycket ljus uppe till vänster och mörkt nere till höger.

Photos by Storm sa...

Först vill säga grattis till din bloggs 1-årsdag. Var tvungen att kolla min och den fyller ett år.....i morgon den 1 april. Oj, ett helt år som gått. Gillar din första bild med den ruffiga gaveln mot resten som ser så rent, rakt och nysopat ut. Andra bilden gillar jag också, inte bara för att det är en hund. Utan också för uttrycket och den fina bakgrunden med plattorna. Ha en bra tisdag/Lis

anna of sweden sa...

Superfina! Du är så duktig!

Vita Stunder sa...

Verkligen snygga foton Karin!
Jag håller med Rajson och Kerstin, gillar skarpt kontrasterna i det första fotot och bilden på hunden är otroligt vacker - men den ser lite moloken ut ;)

Ha en fortsatt fin dag!
Kram Anna

Caroline sa...

Hej, jag igen :)

Jag har inte använt exoneringskompensationen så mycket, i somras när jag fotade blommor i starkt ljus. Jag brukar ta två bilder och lägga ihop dem i Photoshop och blanda dem/sudda tills de bra. Ditt känns dock mer genuint! Jag brukar ha en tendens att glömma att ställa tillbaka till normalexponering, så får man en massa underexponerande bilder efter...

Jennifer sa...

Jätte fin bild på hunden! Tyckte om allt med den, färger, komposition och så klart hundens fina min.

/Jennifer

Ulrica sa...

Så snyggt med mönstret som går i en linje rakt genom bilden. Ger ett djup som är ursnyggt. Du skulle kunna i dessa lägen ta några bilder där du underexponerar 1 steg eller mer (ta flera och jämför). Förmodligen hade du kunnat få in lite mer svärta i marken och en tydligare yta inte så utträtt (nu är vi inne på avancerad kursen J det är inte nödvändigt men bilden kan lyfta något snäpp ytterligare) Vovven blir också mörkare men honom får du lyfta fram i PS.

Vovven är klockren, snyggt beskuren och en helt fokuserad blick,. Jag undrar på vad…. För han har ju inget koppelJ

En riktigt snygg bild. Det syns att du har blick för bilder.

Ulrica sa...

Glömde översta bilden:) Gillar kontrasten mellan "fult" och "fint". Snygg himmel, bra skärpa och ett underbart djup. Mycket snyggt.

Undra vad som skulle hända med bilden om du gjorde den s/v och sedan målade fram graffiti-bilden i färg. Annorlunda men kanske inte bättre, men det kan vra värt att prova.

Kram U