torsdag 26 mars 2009

Karins fotoblogg 1 år!

Min blogg firar 1 år idag! Tänk vad tiden har gått snabbt. När jag började för ett år sedan hade jag ingen aning om vad jag gav mig in på eller hur man gjorde. Jag startade bloggen för att "samla" mina "bästa" bilder någonstans och för att självklart visa upp dem. Bloggen har även varit en morot för mig att ständigt öva på att bli en bättre fotograf. Jag brinner för det här, tycker att det är så kul och vill verkligen bli bra. Jag har haft/har mina svackor när jag men när jag tittar tillbaka på mina bilder så tycker jag mig ändå se en liten utveckling i mitt fotograferande. Jag missar heller inte att ändra ISO inställningen eller vitbalansen lika ofta som för ett år sen :)

Jag tänkte fira min 1 årsdag med en liten utlottning. Skriv en kommentar i det här inlägget så kommer jag dra en vinnare på måndag 30/3. Utlottningen pågår till söndag kl 00.00.

Bilden som jag tänker lotta ut är följande:Eller denna:Skriv i kommentaren vilken du önskar. Bilderna är i storleken 13*19 cm och kommer att monteras i en passpartou(yttermått ca 20*30 cm). Har du ingen blogg går det ändå bra att vara med, ange bara din mailadress!

22 kommentarer:

Marie Höglund sa...

Ja vad ska jag säga. Först Grattis på 1 års dagen förstås. Sänder en kram också via cyberspace.
Vilken generositet av dig att dela med dig av din fina konst. Jag önskar, om jag nu vinner, bilden på de vackra Rudbeckiorna. Den skulle jag då ge till min "lilla" F som nu flyttat in i sitt nyrenoverade rum (projekt flicka blir tonåring). Hon har själv designat och valt färgerna vitt, svart och syrenlila och bilden på blommorna skulle passa så bra där. Hon är som jag en fotofanatiker, och uppskattar verkligen bilder med "det lilla extra" i, precis som dina har. Jag håller tummarna. Kram och natti natti.

Kerstin sa...

Grattis Karin till 1 år i bloggvärlden! Självklart vill jag vara med i utlottningen av dina bilder. Den jag önskar är bilden med rubeckiorna. Den är jättefin och helt underbar i sina färger.
Ha det riktigt gott och jag skickar dig en födelsdagskram.
Godnatt.

rana sa...

Haha! Gumman! Jag får skäll av Knicke om jag bloggar, så jag skriver bara supersnabbt att jag Är MED!!! Återkommer imorgon och läser ocn njuter.

Och grattis!! Återkommer som sagt.

din R

Tanya sa...

Det ligger en underbar känsla i dina bilder, en fröjd för ögat varje gång man tittar in =) Jag är gärna med i utlottningen av bilden med blommorna. /Tanya

Petra C sa...

Grattis 1-åring. Jag vill jättegärna vara med i utlottningen. Bilden med blommorna och humlan skulle jag hemskt gärna vilja få titta på "live"

Ninni sa...

Grattis på 1-årsdagen! Vad har jag gjort de senaste dagarna som har missat så många fina inlägg! Hortensiorna är helt underbar. Likaså bilden på sonen.
Idag har Internet krånglat hela dagen så där är en orsak;)
Självklart vill jag också vara med. Även om jag är en älskare av blommor så gillar jag bilden på myran allra mest. Så den skulle jag önska mig. Nu har jag aldrig tur i utlottningar :) men om så skulle vara...så behöver du inte skicka den hit till mig, utan till min adress i Sverige.
Må så gott!
Kram Ninni

Anna-Snoddas sa...

Ett stort grattis! Älskar dina underbara bilder och tittar in ofta! Bilden på blommorna skulle gärna få flytta in hos mig! :)

Anonym sa...

Stort grattis till dig förstås!

Din blogg och dina bilder är en fröjd för ögat. Jag är väldigt förtjust i dina bilder på hortensior i alla dess former. Det är en favoritblomma här och du skildrar dem så fint.

Jag vill hemskt gärna vara med i utlottningen och föll pladask för rudbeckiorna. Jag önskar dig en skön helg och håller tummarna för att våren kommer till dig :)

Caroline sa...

Grattis till ett-år-och-en-dags-dagen! Jag gillar dina bilder och smygläser ibland, då jag känner at jag inte hinner kommentera: skamligt och jag ska faktiskt bättra mig, eftersom jag vet att du efterfrågar feed-back!

Jag gillar myran bäst. Är skärpedjupet så kort från början? Tog du många bilder på myran för att få en bra eller blev det bingo direkt?

Svackor har vi bloggare säkert då och då, speciellt när det finns barn med: ibland undrar jag vad jag håller på med med bloggarna mina, men sen kan jag ändå inte vara utan dem! En kreativitetsventil!

Trevlig helg!
Caroline

Camillas Foto sa...

Stort Grattis till dig Karin! Visst har du blivit bättre, mycket bättre. Jag har följt din blogg från början och jag tycker att du har utvecklats jättemycket.
Jag vill gärna vara med och tävla och om jag vinner vill jag ha myran.
Kram
Camilla

Familjen Johnsson sa...

Grattis!! Min lilla blogg fyller snart 2 år, och bilderna har ju förändrats hela tiden, både vad gäller vad man gillar att fotografera och kvalitèn . Självklart vill jag haka på en tävling, brukar inte ha tur, men har väl som det heter tur i kärlek istället. Men, om man inte tävlar kan man inte heller vinna... Jag gillar myran skarpt, så jag paxar den så länge!! Kram Annelie

Vita Stunder sa...

Stort grattis på 1 årsdagen!! :)

Jag har inte sett alla dina bilder, men de jag har sett säger alla någonting och de berör mig!

Självklart vill jag inte missa chansen att vara med och vinna en av dina vackra bilder och då vill jag självklart vinna bilden på myran!!

Helt fantastisk bild, den andra med såklart.. men det är nåt speciellt med det här bilden ;)

Jag har precis fått mitt första makro objektiv - så om jag vann din bild skulle kreativiteten flöda här :)

Ha en super fin dag och födelsedagskram!

Anna

Pumita sa...

Grattis på 1-årsdagen! Det är ett stort nöje att ta del av dina fina bilder! Tack för dem!

Pumita sa...

Och ja, visst skulle jag vilja äga nån av dina bilder men jag vill fortsätta vara anonym. :)

Karin A sa...

Stort grattis Karin! Du har sådan härlig och sprudlande blogg. Jag blir alltid på gott humör och inspirerad när jag kommer in hit. Glad att ha upptäckt din blogg.

Skulle bli otroligt glad om jag mot förmodan skulle ha turen att vinna en av dina fina bilder. Utan tvekan skulle jag välja Rudbeckian - ett av mina favoritmotiv och en otroligt härlig blomma.

Hoppas på många härliga bloggår framöver! Kram Karin

RANA sa...

Hej igen gullunge. Gud, jag har otroligt svårt att säga vilken som är finast. Rudbeckian är vackrast och myrjävlen har mest attityd. OM jag skulle vinna ska jag bestämma mig, lovar. ;-)

Jag har ju redan ett otroligt vackert foto av dig i min ägo.

STOLT över detta är jag. :-)

/R

Ulrica sa...

Ett år, wow! Och jag har ju bara följt dig ett tag... Men dina bilder är skitbra (ursäkta språket) och det är alltid kul att titta in här.

Jag vill gärna vara med i utlottningen och väljer den underbara bilden med myran. Så mycket kraft i den lilla filuren och i din bild.

Vita ljuva tankar sa...

Grattis på stora 1 årsdagen!

Vilka vackra bilder du lottar ut, vill ju hemskt gärna vinna någon utav dem. Svårt att välja, men valet hamnar nog på söta myran. Ska flytta till ny lägenhet om två månader och samlar nu på mig nya vackra ting för fullt ;)


Kram Linda

Karin sa...

GRATTIS! Trodde du hade bloggat längre än ett år, men det är kanske bara tiden som går för fort som vanligt. Vill också passa på att tacka för att du lockade mig in i både blogg och foto- svängen. Nu är jag fast ;-)
Jag paxar myran, om det skulle vara så att jag skulle ha turen på min sida. / puss och kram!

Anneli sa...

GRATTIS på ettårsdagen! Min blogg blev också ett i mitten av mars! Det är ett roligt sätt att se hur man utvecklas och så klart en stor sporre! :O))

Vad roligt med en utlottning av två av dina fina bilder! Myran tycker jag är häftig!!

Må gott och lycka till med år två!

Kram!

Jenny sa...

Grattis till 1-åringen! :)
Tittar in lite nu som då, är själv hemskt intresserad av foto...skaffade nyligen en canon 450D som jag försöker lära mig utan o innan. Såg tidigare inlägget med myrorna o blev förtjust, så OM jag skulle vinna önskar jag mig en myra att vila ögonen på! :)
Och fortsatt lycka till med att fånga vackra bilder!

oumberligating sa...

Oumberlige Peter sällar också sig till raden av Gratulanter. "Myrjäveln" för att citera Rana tycker jag är fin!