torsdag 5 mars 2009

Kvällspyssel


Ikväll så har vi pysslat lite här hemma. Vi har sått solrosfrön. Ett uppskattat pyssel som tog lagom tid för att killarna inte skulle hinna tröttna. Och apropå tröttna..... jag tror jag har hamnat i någon slags svacka... foto- och bloggsvacka. Har ingen direkt inspiration att ta bilder, det är grått och trist och jag tycker bara att det blir dåligt. Känner mig också lite stressad över att jag vill vara med i fotoutmaningar men det känns inte som att jag hinner med. Att ta bilderna och att vara med och ge kommentarer. Jag känner mig extremt dålig på att ge kommentarer just nu överhuvudtaget. Fast jag skulle vilja. Men det vänder väl!

5 kommentarer:

Pernilla sa...

Vad söta de är, dina killar! Och kul idé, att så lite smått... Ska nog anamma det med min stora pojke!

oumberligating sa...

Hej Peter här på Oumberligabloggen! Har varit dålig i veckan på att kommentera på alla fina och trevliga bloggar som jag brukar jästa, alltid fint och intressant här. Ser på mångas inlägg just nu att flera av "oss" är lite trötta och ursäktar sig då och då, personligen är det okej tycker jag, bloggandet är ju en öppen och fri värld, där man gör precis som man vill, självklart så kanske man ska fundera lite över i allafall vad man skriver i kommentarerna, har personligen fått några i mitt tycke lite otrevliga kommentarer, men det får jag tåla. Mina inlägg är kanske inte heller alltid så "snälla"!
I vilket fall som helst så vill jag önska en trevlig Fredag och en fin helg! Mvh från Peter!

Vera sa...

Gör inte som mig bara, gå ner i en bloggsvacka, bli less, stänga bloggen och göra comeback med en ny blogg en vecka senare när bilderna samlats på hög.... *S* Bättre att bara ta det som det kommer då, utan några krav och utan någon prestrationsångest (kom verkligen från rätt person - not....)

Hursom helst, blogga ska vara kul, nåt man gör när man vill, samma med kommentarerna. Ha de gott!

Caroline sa...

Söta killar!
Ja, jag tror att det är marssvädret som tar musten ur oss. Jag konstaterade igår att jag inte tagit mer än tre kort på en hel vecka. Ge oss vår!

Trevlig helg!

Petra C sa...

Oj, vad jag känner igen mig själv! Vill vill vill vara med i fotoutmaningar. Och blogga. Och kommentera. Men tiden och orken finns inte. Men tänk på att det kommer en vår med sol och färg och mer lust. Kram!