torsdag 2 april 2009

Botaniska


I botaniska finns alltid något att fotografera.

15 kommentarer:

Stefan sa...

Vilka snygga fotopapperseffekter du lägger på. Inget fel på motivet heller!

Karin sa...

Instämmer med Stefan!! Nu vill jag gå i kurs hos dig och lära mig.
/ Kram

Nattsyrran sa...

Oj ett sånt fantastiskt vackert motiv och så vackert med bildbehandlingen du gjort, hur du nu gjort den... Men passar så kanonbra. =)

Ninni sa...

Så snyggt! Både motiv och presentationen!
Må så gott!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Jag kan bara hålla med övriga, jättesnyggt presenterat! Är det något filter i PS du använt?

Och tack för den gulliga kommentaren i min bilddagbok! Kul att du hittat dit =)

Tove sa...

Flott bilde og spennende etterbehandling! Hilsen Tove

rajson sa...

Fina färger, snygga linjer och läcker bildbehandling!

Karin A sa...

Vilken snygg bild! Det finns alltid något att fota i botaniska trädgårdar. Själv hann jag med en tur till trädgårdsföreningen idag och fotade förutom krokus en massa läckra blad...

Ha en fin fredag! Kram Karin

Vita Stunder sa...

Verkligen snygg effekt du lagt på här! Och som flera redan nämnt - så är grundbilden verkligen bra :)

Hur har du gjort? (om jag får vara nyfiken och fråga?)

Kram Anna

oumberligating sa...

Har hängt upp mig på fina gamla uttryck, så om din senaste bild blir omdömet: -Fint som snus!
Ja, jag vet det lät knasigt, men den bilden och din bilddesign så blev den verkligen vacker!
Vill samtidigt önska en skön Fredag och en trevlig helg och se nu till att Nicklas inte exponeringstränar för mycket, jag älskar hans blogg namn, men jag är en lite "störd" människa också (ler).Obs för tydlighetens skull vill jag skiva att det är inget negativt i namnet, har bara livlig fantasi och då blir det kul på något sett så säg åt honom att "exponera" på bara(ler)
Som sagt ha det så bra som det bara går mvh från Oumberlige Peter!

RANA sa...

Du ska inte bry dig om Peters kommentar här ovan, han är bara avundssjuk för att han inte vågar exponera sig mer. Han är så förskrämd och timid och sitter hemma och darrar och vågar aldrig gå ut på stan och säga otidigheter till främmande människor. Obs: iiiiiroooooniiii. Människan är galen, men jag gillar honom skarpt.

Nu till DIG, min blomma. Okej, jag ser att vi har med en PS-drottning att göra. Gud, så fint. Du kunde sälja dina bilder MYCKET dyrt till skönhetsindustrin - jaja, det jag sagt förr. Du! Det är ju så populärt att lägga in före- och efter-bilder här i blogglandia. Är jag helt hopplös som säger hur kul det skulle vara att till exempel se just den här bilden FÖRE och EFTER alla häftiga effekter? A-ah?

Och bilden från den första april är också ljuvlig. Vad ÄR det för nåt? Ser ut som en blandning av en allium och brinnande kärlek med palmstam. Hm. Vacker men lite läbbig.

KRAM till dig!
Rana

Anonym sa...

Jag följer med spänning din utveckling gällande både fotografering och bildredigering. Det är alltid inspirerande att titta in här hos dig! Trevlig helg!

pudelflicka sa...

Vacker bild du har tagit här också. Bilden av mina blommer har jag tagit i mitt fotostudio som nu blir kombinerat gym. Jag kommer att sätta upp gardiner i taket så man inte ser det när man tränar. Rummet är på 60 kvm och det finns toa, dusch, bastu och egen ingång. Min kompis som jag tränar hos flyttar in till mig den 14 april. Jag ska berätta mera på bloggen sedan. Du kan titta in på hennes hemsida.
http://www.balanceyourlife.se/
Förut hade jag min målarstudio där men den har jag flyttat ut i garaget.Jag har ett företag med export av gustavianska möbler http://www.hedvigsmobler.se/
Önskar dig också en trevlig helg.
Kram Hedvig

Randi sa...

Mycket effektfullt!

Tack för din kommentar hos mig. Som svar på din fråga: Det tar ca 7-8 veckor innan man kan skörda potatisen om man odlar i en hink. Jag har min i växthuset. Du får skynda dig...*fniss*
Jag är urdålig på pelargoner, men min SÅG ut som den på din bild. Köpte den på ett ställe i Danmark som hade rariteter. Tyvärr har jag ingen bild och jag kastade plantan för ett par dar sedan...så synd.
Ha en riktigt skön helg!
Kram Randi

veronicasfoto sa...

Kul att hitta en ny blogg med fina bilder. Jag tillhör en av dem som också är nyfiken på hur du bildbehandlat den här bilden.
Kan du inte lära ut till oss okunniga?
Jättehärlig bild, verkligen!