söndag 5 april 2009

Uppsala till och från jobbet


Bilder tagna till och från jobbet i fredags. Det känns kul när man hittar "nya" motiv längs gamla stråk.

7 kommentarer:

Knicke sa...

Underbart härliga vårbilder. Fin skärpa i andra bilden!

/ K

ylva sa...

visst är det :)! och vad roligt att få följa med på vägen ;). tycker inte att månadsbilden är tråkig, fastän solen inte behagade visa sig. man ser ju den sakta utvecklingen. och aprilbilden ä så härlig! ok, de är fina allihop såklart :).

vad glad jag blir över att du kan se det framför dig ;). nästan känna det. och att du är där och säger det förstås.

kram kram,

Kerstin sa...

Förstår du hur härligt det är att få se så fina vårbilder utan den minsta gnutta snö? Här har det snöat i fyra dagar på raken och snart kräks jag på snön. Jag vill verkligen ha vår nu.
Jättefina bilder Karin, med härligt ljus och fin skärpa.
Ha en fin vecka

Karin sa...

Härligt soliga bilder! man kan liksom inte få nog av ljuset tror jag. Gillar ettan och femman mest. Snyggt med blommorna lite ur fokus och med stegen som svävar!?. Den femte bilden är så ren och klar med vinklar och färger och den blåa himlen. / God natt!

ylva sa...

jag har dålig koll på mina bloggar *lol*. måste ju passa på att motljus blir sååå fint när man lyckas och så ful när man misslyckas, men jo, det är en av min averkliga favoriter jus nu också ;).

kram kram,

oumberligating sa...

Godmorgon Kronvallskan! Härliga bilder som vanligt och det måste även vara fint att gå till jobbet i den här miljön, om solen skiner så blir det ännu bättre så klart!
Fast jag får lite rysningar när jag känner igen miljön på en av bilderna. En gång i min "gröna ungdom" så var jag på friarstråt i Uppsala och hamnade av någon outgrundlig anledning kvar hos en "Donna". Det här var ett Onsdagsröjj så hon skulle till jobbet på morgonen, vi hade sovit lite för länge så allt var väldigt bråttom, medans jag käkade fil så klippte hon sina "naglar", ja jag vet , verkligen "fräscht"(ler). Hon var lite av "flaggbrännartypen" så det var ingen nagelfil som gällde utan en sådanhär tång som gör att naglarna sprätter omkring. Precis vad som hände också, och en hamnade i min filmjölk. För att göra en historia kort så kan jag så här i förtroende (blink) berättade att detta är inte kvinnan jag är gift med idag. Hoppas du nu inte tappat "aptiten" för Oumberlige Peter pga denna lilla "berättelse ur verkliga livet" det vore trist nu när vi börjat få igång lite "trafik" mellan bloggarna.
Ha nu en fin vecka på alla sett!
Mvh från Peter!

Familjen Johnsson sa...

Ibland är det enkla det vackra, bara fotografera vardagen rakt upp och ner, utan att konstla till det. Och våren, visst är det underbart!!!
Kram Annelie