måndag 11 maj 2009

Anna

9 kommentarer:

bildburken sa...

Så mycket känsla i bilden. Härligt!

Peter Olofsson sa...

Hej Karin! Fin bild på Anna! Jag gillar verkligen svart/vit, uttrycksfullt på alla sett!
Fotografiskt sett helt perfekt alltså, men Anna är ju en vuxen kvinna, hon ligger och ler i "mjugg" hon måste inse stundens alvar(ler). Nästa gång du fotar henne i en härlig vitsippsbacke ge henne en flaska vin så hon somnar in på riktigt.
Fast jag är helt säker på att Anna inte sover på riktigt så skulle det också kunna vara en annan(vilket ordvits) tolkning, Anna kanske drömmer om något trevligt! Ja, vad vet jag, fin bild som sagt!
Som du vet så går jag mer på känslan än tekniken, den får andra kommentera! Självklart så hör jag av mig till dig när Galleri Jernsaxen drar igång. Som du ser så skriver jag ifrån jernsaxenbloggen idag, men Galleri Jernsaxen blir en egen blogg. En blogg utan åsikter och funderingar ifrån mig, har fått några mail till om det, tror det blir fint eller tror och tror jag vet så pass stöddig är jag!
Stor kram från Oumberlige Peter!
PS: Har du kollat Anna så det inte sitter någon fästing och suger blod på henne någonstans, det var just efter det att jag legat och vilat mig i gräset som jag fick en liten "nymf" som satte sig på låret och gjorde mig svårt sjuk i nåstan 2 år! Fast om hon skulle bli dålig så kan jag alltid "låna" henne som modell till Smärt och Patientföreningen Jernsaxen, min Fru har tröttnat på att jämt vara modell! Ursäkta dumt skämt, klart Anna ska fortsätta vara frisk!(ler)

Zäta sa...

Milda makaroner vad snyggt.

Verkligen skitsnyggt!

Kerstin sa...

Vilken vacker och känslofylld bild.
Ha en fin dag.

Karin sa...

Som en dröm! Anna gör sig väldigt bra i svartvit version också. Perfekt med de slutna ögonen och vitsipporna ser ljuvliga ut. / Kram

Camillas Foto sa...

Vackert porträtt, hon ser rofylld ut. Jag skulle gärna vilja se en bild där hon tittar in i kameran också...
Ha det bra
Kram

Hemmabloggaren sa...

Vacker bild å vacker tjej.

Veronica sa...

Å, vilken underbar porträtt bild!! Och så fint i s/v. Jag vet inte vad jag ska skriva mer jag är stum av beundran!!!
=)

Niklas sa...

Vilken härlig bild, saknar nästan ord för vad jag känner när jag ser bilden.