torsdag 21 maj 2009

Vill du ha en blomma, mamma?


Mmmm... kvar i rabatten tack :)
Här hade det varit finfint om även tulpanen var skarp. Men nu blev det inte så och jag tror nog att det inte gör så mycket. Den lilla skarpa handen räcker för mig.

16 kommentarer:

Karin A sa...

Det gör hela bilden! Så snyggt! :)

Trevlig helg!

RANA sa...

Haha, PRECIS, i rabatten, tack. Nu har jag bankat in i de små att man bara får plocka maskrosor på tomten.

Nu lite fotokommentarer:

Detta inläggs bild:
Men skojar du, det ser ju asmedvetet ut att skärpan ligger på handen och ingen annanstans. Superläcker bild. Är man själv en mor blir man ju helt tagen av motivet också.

Röda bilder nedan:
Mmmmmmm! Tycker om!

Ormbunken:
Otrolig. Du balanserar farligt nära gränsen naturporr, men jag tycker att du klarar dig. ;-)

Flaggbilden:
Haha, underbar! Och du, så kul att de grabbarna på samma bild!! Det har varit mycket en och en både här hos N.

Plommonblom:
Jag har tänkt på vad du sa, att du faktiskt VILL ha kritik. Jag hade för första gången nånsin tänkt ge dig nåt annat än beundrande suckar som reaktion. Kan Zäta, så kan jag. Och nu hade jag precis säga till dig att de där plommonblommorna inte sa mig ett skit, att fotot var tekniskt fint men kanske lite tråkigt. Väcker ingenting i mig. Men herre gud, sen såg jag att blommorna hade ordnat sig själva i en S-kurva, de dansar, de skämtar med oss. Så sorry grynet, bara beundran från Rana igen.

Om en vecka ses vi!!!! :-D

Kramar.

RANA sa...

Jag igen. Jag dras hit som en fluga till ba-- NEJ, som ett bi till en blomma, menar jag.

Skulle bara lägga till att jag såklart röstade på dig när du skickade den där fototävlingslänken. Vann du?

Och: nu har jag ändrat färgerna på ungbilden hos mig. Så nu kan inte dina pojkar bli upprörda på grönt hår längre. ;-)

KRAM!!!!!
Rana

Kerstin sa...

Du har alldeles rätt. Det är den lilla handen som gör bilden. :)
Ha en fin fredag.

Pernilla sa...

Skärpan är ju perfekt där den är!

Maria i Sennan sa...

Icke sa Nicke--inte får du ändra något på denna bilden--det var ju faktiskt handen i skärpa som gjorde att jag tittade extra....
Må så gått..Maria

Jonas sa...

Tack för kommentaren hos mig. Otroligt fina bilder Karin. Ska bli spännande att komma tillbaka hit för mer inspiration :)

Ninni sa...

Nej skärpan ska vara där den är! Då hade bilden blivit intetsägande. Håller med Rana, som mamma rörs man nästan till tårar även om blomman var den enda i rabatten :)
Hoppas du får en skön helg!
Kram Ninni

Nattsyrran sa...

Visst är det härligt när dom kommer och ger en blomma som man smått leende får tacka vänligt för men som man kanske fäller en liten tår över att den just lämnat en tom glugg i rabatten. Men egentligen så är det ju av omtanke och kärlek den efterlämnade tomheten bakom sig=)
Vackert!!

Hemmabloggaren sa...

Tycker det sätter hela bilden just att tulpanen är oskarp, skitsnyggt!

Och nää vi har inte kommit överens om färg än. Vi har tagit en paus för det blir bara svårare och svårare ju mer man bläddrar bland de där färgerna verkar det som.

Måste passa på att berömma dig för dina bildkompositioner, jag är så grymt imponerad! Har du gått någon kurs eller är du självlärd.

Ha en underbar helg!

Jonas sa...

Håller med - Bilden blev säkert mycket bättre pga var skärpan ligger!!

Ulrica sa...

Nej, nej, nej och sedan ja, ja, ja.... det var helt rätt att skärpan ligger på handen. Med rubriken "Vill du ha en blomma mamma?" är den helt underbar. Och även utan rubrik... bilden talar, säger något har en mening. Så du har tagit en alldeles perfekt bild:)

Ulrica sa...

Du jag kollade lite igen.... Och det här är en av dina bästa bilder (nu har du väldigt många bästa bilder i mitt tycke så hur det egentligen rangordnar den vet jag inte) Men du kan sälja den här... flera av dina bilder har en klar chans. Börja med att kolla upp Istockphoto - en bra start. Jag kollar på många gengrebilder per dag... den här är användbar. Speciellt inom reklam. Som sagt... du är din hårdaste kritiker och det vill inte säga lite hård. BIlder måste tala inte bara vara teknisk och denna talar my god så bra. Ok - budskap framfört, slå inte huvudet i taket, inga snorspår i taket heller... jag vill ha kvar dig på jorden. Kram.

Zäta sa...

Jag sällar mig till övriga kritiker och tycker också att det gör sig bäst med oskarp blomma. Det hade varit intressant att se en av varje så att man kunde jämföra. Möjligen att blomman utgör en för stor del av bilden och handen en för liten, men jag har ingen aning om hur det skulle kunna vara annorlunda.

Och vad kul att se maken. Han ser riktigt trevlig ut.

AKO sa...

Jag tycker att det är den skarpa handen kontra den oskarpa blomman som gör bilden! Fina kontraster på handen också.

bergodalvana sa...

Nej nej bilden är så perfekt som den är. Otrolig känsla i den. Skärpan ligger precis där den ska :)