onsdag 10 juni 2009

15 minuter


Kan vara exakt det som behövs för att få "smita ifrån" och fota lite.

11 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej Karin! Nu kan jag andas ut och skriva lite på mina "favoritbloggar" igen, har varit hektisk tid nu, vänta ska du få se när dina "fragglar" är lite större! Allt ska ju ske i sista minuten när det gäller skola och barn, men nu är skolbaler, skolresor och avslutning avklarat och jag kan andas ut lite, lite vemodigt känns det också nu när min sista lämnar grundskolan, en epok är över, helt klart!
Ser att du börjar bli som jag (ler) visar bildpå dig själv. Trevligt egentligen att se hur människan bakom en blogg ser ut, skapar lite mer "kontakt"! Bilden på dig blev ju verkligen fin, det här med att fixa till bilden blir ju också bra, men man får akta sig för att "fixa" för mycket, särskilt om man ska träffas, det kan ju lätt bli så att "varudeklarationen" inte längre tillhör verkligheten. Nu är det ju inget problem i den här delen av bloggsossfären, men har lite vänner som är runt i "kontakt" svängen och en del har åkt på riktiga blåsningar(ler).
Okej, alla säger ju att utseéndet inte är allt, när det gäller vänskap så spelar det självklart inte någon roll alls, men självklart vid atraktion och kärlek så gör det det. Man ska ju stå ut och titta på varandra ett helt liv. Min vackra Fru är lika söt och fin som när vi träffades för över 20 år sedan och jag är övertygad om att Exponerings Niklas tycker det samma om dig utan photoshoppande, ha en fin dag på alla sett!
Kram ifrån Peter

Zäta sa...

Sköna färger.

Vad härligt med det mjuka och så en stenhård blank liten nyckelpiga som kontrast.

Veronica sa...

Ja det är det....bara 15 min =)
Du vilket ursnyggt foto!!!
=)

Kerstin sa...

Ja det är otroligt vad lite tid det behövs ibland. :)
Jättefin bild på den lilla pigan.
Ha det gott.

Maria i Sennan sa...

Maria Nyckelpiga--Tycker om....
Maria

Karin sa...

Vilken läcker bakgrund det blev med det röda som går över i grönt. Ramar in bladen och nyckelpigan så fint! / Kramilikram,
ps. är det snart jobbdags?? Just jag jag måste ringa dit kom jag på nu.

Hemmabloggaren sa...

Lovely, vilket ljus!

sannas fotoblogg sa...

Jätte fin bild! :)

Anonym sa...

hur får du mkt fokus just på nyckelpigan och så otrolig lite runt om?

Karins fotoblogg sa...

Anonym: Jag har använt mig av stor bländare(=kort skärpedjup) och att jag har fotat med mitt macroobjektiv. Sen låg bakgrunden en bit bakom vilket också bidrar till att det blir skönt suddigt.

Hälsningar Karin

RANA sa...

*golvad*