onsdag 3 juni 2009

Brrr....


..... men barn är inte kloka. Fem minuter efter denna bild togs så hade barnen tagit av sig kläderna och stod med vattnet upp till låren och öste vatten. Och öste och öste. Är det kallt frågade jag äldsta sonen. Svaret var: "Ja." Men det spelade liksom ingen roll.

5 kommentarer:

Annelie J sa...

Helst väntar jag tills det är minst 20 grader i vattnet... Sonen däremot badar gärna i vilken vattenpöl som det inte är is på...

Niklas exponeringstränar sa...

Denna bild + den under med Rana och Surrabutt gillade jag verkligen. Skön "veckotidningskänsla" med s/v kombinerat med färg (är det väl?). Hur som...snygga bilder iaf.
Puss från
/Maken

RANA sa...

Jag blir så barnsligt upprymd. MIN flicka på din fina, fina blogg! Surrabutt, everyone! *modersstolt*

Ja, guuuud vad de plaskade. Och guuuud vad vi myste. :-)

Du. Är det... *tänker så det knakar* kort slutartid du har använt eftersom vattnet är så snyggt fruset?

Min far Hoppyfotografen har förklarat skillnaden mellan bländare och slutare för mig ca fem miljarder ggr. Och sist förklarade N på sitt sympatiska och überpedagogische sätt vad som var vad: vattnet i glaset är exponeringen, trycket på vattnet i kranen är... bländaren, och den tid man låter vattnet rinna är.. slutare. Jag blir alldeles svettig när jag tänker på att jag kanske säger fel.

Och så.... hahaha, tänker jag på din min på Hermans, på vår första dejt, när jag sa nåt puckat om bländare och slutare, typ "det är väl samma sak". Du förklarade snabbt skillnaden, hela tiden med stora ögon som om du tänkte "men hon är ju en IDIOT". Jag vet att du inte tänkte så, men jag älskade den där bestörta blicken i dina ögon.PUSS, R
:-)

Ulrica sa...

Här är ännu en perfekt bild att använda när man som tidningsmakare ska ha en genrebild. Det är så svårt när man ser barnens ansikte men den här är perfekt. Snyggt foto.

Zäta sa...

Snyggt med fokus bara på hällandet. Jag hade säkert lockats att ta med huvudet och då hade inte bilden blivit ens en tiondel så talande.