torsdag 11 juni 2009

Dags för nya


Så har dessa maskrosor gjort sitt... och spridit frön till nya gula solar.

15 kommentarer:

Karin A sa...

Vilka otroligt läckra maskrosbilder både i det här inlägget och föregående! :) Får mig att längta efter ett macro...

Ha det gott!

Hemmabloggaren sa...

Vackert, har aldrig tänkt på att de ser ut så där till slut.

Nattsyrran sa...

Riktigt häftiga maskrosbilder från en annorlunda vinkel. =)

pudelflicka sa...

Kreativt och otroligt vackert!
Kram Hedvig

Caroline sa...

Den första tycker jag ser ut som en skallig gubbe!

oumberligating sa...

Fina bilder, fast lite vemod infinner sig, blommningen över snart och snart vänder det och går emot mörkare tider igen(ler)fast det skiter vi i nu! Så jag säger
Hej! Nu djäklar i min "lilla låda" så ska det kommenteras, tycker personligen att det ser ut som om kommentarerna minskad både på mina bloggar och på andras den sista veckan, okej, det har nog sina naturliga orsaker, det har det.
Säkerligen har många varit inblandade i olika stadier av avslutningar antingen det var stundentavslutningar eller olika kurser. Vårterminen brukar bli hektisk för alla grupper i vårt samhälle, allt ska ske på en gång!
För mig har det varit full fart, nu är jag inte riktig som andra utan bloggar på som sjutton i allfall eftersom jag blivit besatt av bloggandet(ler)!
I morse satt jag vid datorn redan klockan fem och skrev klart några platsönsökningar som jag sedan skickade iväg, väntade till klockan 9 med att sända dem via mail så mina eventuella framtida arbetgivare inte tror att de har att göra med en övernitisk person.
Men idag är det bara att googla den som söker anställning och har man då med människor som mig som använder bild och sitt riktiga namn då djäklar kan de bli många "träffar" både på ont och gott!
Men det står jag för syns man så finns man och det brukar för det mesta leda till något bra!
Som sagt tittar in på din alltid fina och läsvärda blogg för att önska dig en fin Fredag och en Trevlig helg!
Gjorde ett inlägg om det okade ungdomsvåldet, men eftersom jag skickar runt mail och önskar trevlig helg så kändes det lite konstigt om jag får svarskommentarer under den mördade flickan! Blev tårögd när jag gjorde inlägget med henne i, exakt lika gammal som min Älskade Dotter. det måste bli någon ändring. Det har dödats många yngre kvinnor i Sverige sista tiden, statestiken tlar inte direkt för oss män, tänk om alla killar/män bloggade och hälsade på hos alla "tokiga inredningtjejer"(ler) Vi kanske skulle kunna förstå varandra bättre då!? Ja skriver hos dig precis som jag alltid gör på bloggen, jag har inga svar bara en massa frågor och desto äldre jag blir desto mindre säkra svar kan jag ge! Hårt men sant! Men som sagt Trevlig helg är det inga problem eller frågeställningar att önska! Var rädd om dig på alla sett!
kram ifrån Oumberlige Peter eller kanske är det Omöjlige Peter som mint Fru brukar kalla mig för ibland(ler)!

oumberligating sa...

PS: Inredning och fototjejer borde det kanske stå, det var mer en hänsyftning till att det är mest tjejer som bloggar och berättar om familj och sitt liv. Hos dig är det ju också ett undantag eftersom din man har sin fina blogg också till beskådande, men som sagt det tillhör ovanligheterna!
Kram ifrån Peter!

RANA sa...

amen hallå människa hur gör du nu blir jag så paff att jag i rena hysterin glömmer skiljetecken ja eller hur ärligt talat börjar jag misstänka att du tar alla dina bilder i en galet avancerad fotostudio säg upp dig starta eget nuuuuuu ses snart puss och kram rana vore jag man skulle jag skriva rena rama rana


(jobbig hon är den där ranan)

Ulrica sa...

Hmmm, jag har också fotat maskrosor som jag skulle lägga upp... men nu vet jag inte om jag törs. Herregud Karin du ger mig prestationsångest... :)

Knicken sa...

Oj så vackara bilder! Och makeoverporträttet, fantastiskt bra!! (Ang kommentar hos Rana, verkligen, det är säkert många som vill man köpa en sådan retushering!)
Vi ses strax!!

Ninni sa...

Så snyggt Karin! Jag har hela trädgården full med överblommade maskrosor så jag får väl sätta igång och fota jag också när regnet slutat...
Ha en skön helg!
Kram!

Karin sa...

Fick ett nytt sett att se på maskrosor nu och då menar jag både bilden och orden, vackert! / Kram

Kotte sa...

Vilka härliga närbilder!

Zäta sa...

Det här var andläst vackert. Gillar översta kortet mest. De få fröna som är kvar gör bilden lite mer spännande än nummer två. Nedersta bilen har lite för stor skillnad mellan det ljusa i blomman och den mörka bakgrunden för att vara riktigt behaglig.

AKO sa...

Oooh, snyggobilder! ;) Särskilt den första, men precis lagom stort skärpedjup, snygga och fräscha färger och mycket bra skärpa. Bra jobbat! :D