fredag 3 juli 2009

Blått, blått, blått!
Här kommer lite mer badbilder! Hoppas att jag kommer att kunna visa bilder från någon strand också, så småning om!

14 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Barn och vatten är en oslagbar kombination i den här värmen.Det syns att de njuter. Man kan inte bli annat än glad när man ser dem. Ha det bra/Lis

Camillas Foto sa...

Det är härliga lata dagar i solen och i poolen
Ha en skön helg
Kram

Pernilla sa...

Wow! Vilka läckra bilder! Man kan nästan ta på känslan av värmen och det svalkande vattnet.

Ha en trevlig helg, Kram P.

Karin sa...

Jag vill också ligga och skvalpa i en pool när jag ser dina bilder! Det är något speciellt svalkande med den blåa färgen. Snyggt!/ Kram

Kerstin sa...

Otroligt läckra bilder. Det här gillar jag. Och ungarna ser ut att njuta också. ;)
Ha en fin helg, Karin.

Vita Stunder sa...

Så härliga bilder Karin!

Jo, Mark är min bara min :)
Och jag är glad att jag gjort den investeringen.

Du känner inte till något ställe som bygger datorer för bildredigering?
Som vet vad dom gör!
Min nuvarande dator kraschar var och varannan minut, så det är ganska brådskande :/

Ha en fortsatt fin helg!
Kram Anna

Annelie J sa...

Underbara bilder!! Man blir verkligen glad av att se hur de njuter av sol & bad!!

Karin A sa...

Vilka härligt blå bilder! Särskilt den sista där ljuset skapar en alldeles magisk effekt. Ha det gott (i solen?)! Kram Karin

Zäta sa...

Sista bilden var lite udda, annars var det en fin serie.
Gillar perspektivet på den första, allt det blåa på den andra och armen som håller ankan gör den tredje.

Ha en skön sommar. Jag försvinner utomlands ett tag.

oumberligating sa...

Härliga bilder som vanligt, har själv fotat i mitt tycke riktigt fina barnbilder (släktingar) men deras Mammor vill inte visa dem på bild. Jag respekterar självklart det på alla sett och gör inte det heller, men vi överdriver rädslan för det här med bilder på barn, det är jag helt övertygad om.
Och vill man använda statestik som jag äslskar att göra så finns det betydligt farligare saker som vi föräldrar utsätter våra barn för än att visa dem på bloggar.
Bilåkning tex, ja nu ska jag inte förstöra din fina och alltid trevliga blogg med dyster statestik!
Sitter vid datorn idag eftersom Rana har dansat regndans (Hej Rana)
och nu när alltså inte solen längre skiner så blir det vid datorn några timmar!
Har ni gett Er iväg på semester ännu?
Ha en fin vecka på alla sett och ha det gott!
Kram ifrån Peter!
PS: Snart ska jag börja kommentera teknik på din mans blogg, har börjat med fototeknik i blygsam skala, bilden som jag har på det senaste inlägget har jag tagit med stativ, ett cullmanstativ och kameran ställde jag in på fördröjd utlösning (heter det verkligen så!!) sedan ställde jag in vredet det där lilla med en massa symboler på på EASY, visst blev det fint! Nästa gång ska jag utvidga mitt porträtterande med att le på bilden, börjar försiktigt så jag inte försvinner helt in i teknik djungeln(ler)!

oumberligating sa...

Ja, det är nog så det för bli att det är du och jag som får disskutera teknik, kösrollerna har jag inget problem med, innan Lilla Frun blev sjuk så jobbade hon som byggchef ute på fältet och var svenks mästare i damhockey och jag var hemma en stor del när barnen var små.
Hoppas ni får en härlig semester på alla sett, själva så tar vi det lugnt i år, Lilla Frun har nte fått den behandling som vi hoppats på, men vi har ju vårt lantställe utanför Uppsala så några fritidsproblem blir det inte, har ju ännu inte fått någon fast anställning så jag måste finnas tillgänglig till arbetsmarknaden som det heter i myndighets Sverige.
Men blir det värme bölja igen så tar jag semester ifrån a-kassan, visserligen utan pengar under tiden, men det ordnar upp sig!
Och du var stolt över eran gamla Polarhusvagn, det är kvalitet när det är som bäst.
Köpte ett nytt gasolkylskåp till stugan 6 000 kostade det bara skit, la av på midsomarafton, vad gjorde jag då gick ner till Polaren ifrån 1974 som står på vår tomt, på första klicket så startade gasolkylskåpet, snacka om kvalité, det var bättre för.
Känns djävligt trist att man måste cencure sina barnbilder för att det finns människor som går igång på fel saker, barnrumpor blir alltid fina bilder, våra bästa barnbilder är ju helt klart när de springer runt helt nakna med bara en solhatt på huvudet. Fanns det fanns "fulingar" när vår stora pojke var liten också, var tvungen att hjälpa en man bort ifrån stranden minns jag han hade ingen kamera väska så jag hjälpte honom att få upp kameran där den hör hemma, men det var för trångt så jag försökte få den att sitta fast på huvudet istället. Oj, nu eldade jag upp mig igen, måste ta det lugnt, ler!
Som sagt ha det fint och var rädda om Er allesammans och se till att Exponerings Niklas alltid är mätt, eller är du du som brukar få lågt blodsocker i familjen, brukar alltid finnas en i familjen som kan få kortslutning när sockernivån blir för låg, hos oss är det jag.
Min älskade Fru kan inte göra så mycket för mig, men hon tvingar mig att äta mackor regelbundet när vi är ute och reser, klok kvinna, då blir jag go och glad som ett kexchoklad(ler)!
Stor Kram ifrån Peter!

Dahlarnas Fotoblogg sa...

Jätteläckra blå bilder!

Foto i norr - Marie sa...

Härliga och blåa bilder här verkligen underbara med denna staka blåa färg! Ha det gott :)

Veronica sa...

Helt underbara blå bilder. Det är något speciellt med att fotografera första doppet i den blå poolen!
Gillar kontrasten i bilden med ankan!
;=)