onsdag 26 augusti 2009

Ähh...va f...Där! Jag såg bilden, satte kameran till ögat och när jag skulle knäppa....då....... kom han. Jaha. Men det blev ju en bild ändå :)

14 kommentarer:

Lotta Zacharoff sa...

Hej Karin. Shit vad duktig du är - du tar sååå fina bilder!!! Jag kollar troget varje dag :) Hoppas att ni har haft en skön sommar, och snart är ju jag också tillbaka till verkligheten... suck! Hojta till om du har en dag över i september, det skulle vara så kul att ses. Kram från Lotta

RANA sa...

Jag har förstått att det finns två skolor: antingen är fotografen en objektiv betraktare helt utanför verket, eller så samspelar hon med sina motiv, påverkar dem med sin närvaro, blir en mer eller mindre aktiv del av verket.

Så vart för det oss?

Jag tycker att du bums borde sälla dig till den sistnämnda skolan, slängt dig över farbrorn och skrikit "wooaaAAhhh". Då hade han nog lättat från platsen. Bara en tanke i all enkelhet.

:-)

KRAM!
Rana

Kerstin sa...

Det blev en bra bild i alla fall. Ibland blir det faktiskt bättre än man tror. :)
Ha en fin dag.

Kerstin sa...

Det blev en bra bild i alla fall. Ibland blir det faktiskt bättre än man tror. :)
Ha en fin dag.

Vera Photo sa...

Jag tycker bilden blev superbra hur som :)

Ninni sa...

Men den blev ju så bra ändå...kanske bättre? Vilket härligt typsnitt på "Marielund" Är det en butik med 50-talsgrejor? Jag tycker mig se snygga gröna lampor därinne.
Karin, minns jag fel eller köpte du/ni en kompakt kamera för ett tag sen? Jag funderar på en liten som även maken kan låna ibland. Som är bra! Kan vara fint att ha med sig på jobbet osv. Känns lite tungt att släpa med sig D90:n varje dag:)
Må så gott!
Kram Ninni

Maria i Sennan sa...

Visst vill man skrika-Gå väck..
Visst vill man redigera-Sudda sudda
Visst vill man ta fler-men ofta e ju den där udda bilden så BRA....
Ha det..Maria

Camillas Foto sa...

Men du, den blev ju bra! Jag undrar vad han tittar på, vem är han osv.
Själv hade jag förmodligen stönat lite lätt och väntat en stund men du gjorde helt rätt som knäppte bilden tycker jag, BRAVO!

Ha det bra
Kram

Peter sa...

Härlig bild tycker jag.

Anneli sa...

Jag tycker den blev cool med gubben! Men det skulle vara roligt att se en precis som du tänkt dig...av ren nyfikenhet vill jag veta vilken jag skulle tycka var bäst! :O)

Kram!

Johanna M. sa...

Vilken tur att mannen står där, för det blev en riktigt lyckad bild. =)

Zäta sa...

Den hade varit bra utan man också. Men nu fick man nåt att fundera på.

RANA sa...

Ju mer jag tittar på den här bilden desto mer gillar jag att snubben står där och hänger. Är det inte en rätt snygg karl, till och med?

:-)

Maria sa...

Jag tror faktiskt också att den är bättre med man än utan, just för att man funderar lite över vad han är för en och vad han gör där och varför han står och tittar in genom fönstret. Han har ju dessutom haft den goda smaken att matcha sin jacka efter färgskalan i bilden. Det enda som stör mig lite är faktiskt att man ser genom fönstret och ser lysrör annat därinne, men det är ju svårt att göra så mycket åt.