söndag 23 augusti 2009

BrödernaJag frågade killarna om jag inte kunde få ta ett par bilder och G tyckte det var ok eftersom han kände sig så cool i sina kläder. O sa bestämt nej men ändrade sig när storebror stod framför kameran. Men så ändrade han sig igen och ville inte alls vad med på bild. Så är han just nu O, av eller på, precis hela tiden. Med allt. Och om vi tänker två år tillbaks i tiden så hade vi en annan treåring som betedde sig exakt likadant. Och det gick ju över ;)

12 kommentarer:

pudelflicka sa...

Härliga bilder. Jag har också två söner som har varit kompisar genom hela uppväxten och det är så härligt att se hur olika de är men ändå värdens bästa kompisar.
Kram Hedvig

RANA sa...

Hehe. Förtröstansfullt!

Idag är det första dagen med så kallade normala gängor för oss. Dagis för första gången på NIO VECKOR. Gissa vem som fullständig löpte amok här, som skrek och vred sig och slängde sig och var helt galen. Jag blev tamigfan själv helt svettig när jag skulle lirka i ordning VÅR treåring.

Så jada jada, nog vet jag vad du menar!

Du! Jag har kommit in på en kurs! Första föreläsningen imorgon.

Knicke har högt flygande idéer för nästa åttamannadejt. Jag tänker mer "vinåprat". Vi får se var vi landar. Vår volvo kombi vill se er husvagn!!!

:-)

Pussåkram, Ranis

RANA sa...

G ser verkligen sjukt cool ut. Jag ser N i honom.

:-)

Photos by Storm sa...

Storebror ser verkligen nöjd ut. Det syns på minen och i hans hållning. Snygg bakgrund som förstärker hans attityd. Lillebror, jag ömmar för honom. Jag känner igen från våra söner. Allt blir fel och man tycker synd om dem (även om det är ganska tröttande som förälder). Men som du skriver, plötsligt är den perioden över, och glömd. Ha en bra start på veckan/Lis

oumberligating sa...

Där ser man nu vet jag vems ungar det är som prejar ner över allt!
Fina bilder säger som Pudelbruden, har också två söner nu 2 meter länga, inga likheter men bästa vänner ändå. Hade "Lilla Frun" varit hel så hade "vi" minst producerat en liten "avkomma" till!
Okej, vi har tre och borde vara nöjda, men nöjda människor har ju aldrig fört världen framåt. Min Fru är trots sitt handikapp en av världens bästa Mammor trots det så har vi fått avslag på adoption/foster barn?
Ha en fin vecka, kanske ni ska chansa på en tredje ni med, för en Dotter behövs i varje Familj så alla känner att de "lever".
Ser hos Rana att ExponeringsMannen sålt Kameran så nu kanske det finns tid över till annt (ler)!
Ha det gott på alla sett och ha en fin vecka!
Kram ifrån Oumberlige Peter eller var det kanske Omöjlige eller t o m
självgode som en anonym läsare skrev. Ja, blogmottot är ju får man kommentarer så finns man!

oumberligating sa...

Som vanligt lite "roliga" felstavningar (ler) "Pejburkar" nästan barnspråk, spreja menade jag fast det finns ju fler "godkända" sätt att stava det på också!
/P

Ninni sa...

Härliga bilder! Han ser verkligen cool ut! Det mesta går över med tiden;) Tur är väl det. Så småningom har man bara trevliga "barn" att umgås med.

knicken sa...

Hej Karin!! Long time no see. Hoppas att ni har det bra. Vi saknar er! (Nu ser jag Ranas kommentar..) Fotograferandet på hemmaplan är högst begränsat just nu tyvärr. Men sånt går ju i vågor. Hälsa barnen!

Zäta sa...

Tredje bilden är bäst. Snyggt att han kisar.

Nina Xi Fotoblogg sa...

Hej!
Tack för dina kommentarer på min blogg, gläder alltid jättemkt. Kul o höra mer om pelargoner, jag får försöka hitta fler sorter då som jag gillar : ) Jag upptäckte till min förskräckelse (!) att jag inte länkat till dig, men det är åtgärdat nu! Om du vill får du gärna länka till mig.
Välkommen att kika in igen!
Förresten, du tar verkligen jättefina kort, gillar speciellt dom på barnen! Det är inte helt lätt att fånga bilder på barn, då de oftast är i rörelse : ) Så, snyggt jobbat!
Nina

Kerstin sa...

De är ju söta som socker. Jättefina bilder på coola killar.
Må så gott.

Maria sa...

Ja, men vilken snygging! Jag förstår att han ville vara med på bild. Tufft med den lite slarviga knytningen på slipsen. Snygga bakgrunder, särskilt grafittin och de rostiga burkarna. Passar liksom in. Ja, det är väl rätt "tufft" att han kisar, men jag tycker fortfarande att det ser så jobbigt ut. Lillebror är också mycket söt och ja, det är ju så det är att ha barn som modeller, man får ta dem på deras villkor. Vår treåring börjar också bli ganska fotovan och ibland går det bra och ibland inte. För det mesta vill hon se bilden innan den är tagen och har svårt att förstå att man inte kan titta på bilderna på farmors kamera.