söndag 30 augusti 2009

Max
Efter ett tandläkarbesök som G klarade med elegans(han talade stolt om för tandläkaren att han övat på att gapa stort så att tandläkaren skulle kunna se ALLA tänder) så gjorde han och jag stan.

8 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Läckra bilder!
Belöning är viktigt i den åldern,iallafall efter obehagliga tandläkarbesök.
Ha det bra
Kram

Karin A sa...

Finfina bilder! Snygga färger och kompositioner både här och i inlägget ovan.

Kram Karin

Karin sa...

Ser ut som det var glest med folk på Max. Bra att du fick lite space att fota i, riktigt snygga bilder blev det. Det är rätt så tacksam miljö ändå på vissa hamburgerkedjor, rätt stilrent och snygga färger. Ser inte så stökigt ut heller som det kan vara ibland.
Duktigt av G att klara det så bra, hälsa honom det. / Kram

Hemmabloggaren sa...

Skitsnygga bilder! Jag vill också bli bjuden på Maxburgare efter tandläkarbesök! :)

Anneli sa...

Den understa bilden är helt fantastisk! Gillar den massor! Och vad duktig han är! Själv vågar jag absolut inte gå frivilligt till tandläkaren! :O(((

Zäta sa...

Jättebra bilder.

Det är inget liv i dem utan de ser ut som stillbilder som fångat en epok.
Gillar att du tagit bort ögonen.

Maria sa...

Modig och superläcker beskärning på den översta bilden. Gillar den skarpt!!! Snygg min. Ser ut som en bild ur något glassigt magasin! Gillar den andra bilden också, lite amerikansk 50/60-talskänsla över den.

Fredrik sa...

Jeg kom tilfeldigvis over denne bloggen etter et google søk på fotoblogg. Og jeg falt for det siste bildet. For en fantastisk komposisjon! Har akkurat kjøpt meg kamera selv, og sysler litt med fotos, mest for kosens skyld. Jeg legger til bloggen i rrs-feeden, for denne kommer jeg til å følge med på!