fredag 4 september 2009

FredagTrevlig helg!

12 kommentarer:

Pia sa...

Vilka vackra blommor!

Niklas exponeringstränar sa...

Jepp, det här gör du bra. Klara kandidater till webbutiken, eller vad säger du? :-)

Maria sa...

Som vanligt mycket vackra bilder, med bra beskärningar. Snygg bokeh i den övre bilden. Gillar skärpedjupet. Vackra klara färger och skärpan där den ska vara i båda bilderna!

Bröllop imorgon? Då har du ju hela eftermiddagen på dig att bli en fullfjädrad porträttfotograf. Det borde ju inte vara några problem!

Personligen tycker jag inte att hela ansiktet måste var skarpt, men däremot båda ögonen. Man ser ibland porträtt i halvprofil där bara ena ögat är skarpt. Även om det är "rätt" öga tycker jag att det känns fel. Som om peronen blivit enögd, eller bara halva människan är meningsfull! Knäppt, jag vet.

Lycka till med uppdraget, jag håller tummarna för vackert väder!

Maria sa...

Hej Niklas! Jag kommer inte åt någonstans att skriva till dig, så det får bli här!

Tack för kommentaren. Den behövdes just nu, för inspirationen, självförtroendet och fotolusten är med rekordfart på väg ned mot botten! Det brukar vara så med jämna mellanrum. Att det ligger över 2000 osorterade bilder på hårddisken gör inte saken bättre.

Maria + lagermask = sant! Tycker att det är kul att leka i PS, men tiden räcker ju int alltid till för det.

Och visst är det svårt att hålla liv i fotoklubbar. Jag har också gjort ett försök med en virtuell på flickr, men den dog också rätt fort. Kanske man kan försöka blåsa liv i den under hösten igen.

Tja, jag kombinerar det bästa av två världar :)! Vi bor i Norrbotten, men jag har passat på att tillbringa ett par månader hos mina föräldrar i Bohuslän under min föräldraledighet. Vädret visade sig vara bättre i Norrbotten än i Bohuslän...

Photos by Storm sa...

Så härligt med lite skarpa, färgstarka blommor nu när morgnarna är så fuktiga och råa. Vill ha värme tillbaka nu, jag kommer inte att börja med strumpor ännu. Den första med det fina ljuset gjorde min fredag solig och glad, tack. Trevlig helg/Lis

Kotte sa...

Hos dig är det fortfarande sommar :)
Trevlig helg!

Nattsyrran sa...

Fantastiska bilder av blommorna. Snygga utsnitt, starka vackra färger och superskärpa. Mvh Susanne
Trevlig helg

Kerstin sa...

Wow, vilka bilder! Skärpa och färger är fantastiska. Snyggt, jobbat. :)
Ha en fin helg, du med.

ia sa...

Hej jag skue vilja fråga en sak :D
vad använedr du för kamra om en nikon vad har du för objektiv, ska köpa ett nytt och jag tkr du hade en fin och skrp bild på blomman vill också ta sådana bilder:D. skulle vara tacksam för svar :D

RANA sa...

Sjukt snyggt!

Mia sa...

Så glad man blir när man tittar på dessa bilder. Ögongodis som går in i själen ;o)
// Kram Mia

Foto i norr - Marie sa...

Härliga bilder gillar bild nr 1 extra mycket jätte fin!