måndag 28 september 2009

Mer bröllopHär kommer lite bilder från det andra bröllopet jag fotade. En klänning som gjorde att jag började fantisera om att jag och maken kanske borde gifta om oss :)

9 kommentarer:

Ulrica sa...

Vad roligt att du fått lite bröllopsuppdrag. Du har tagit kanonfina fotot. Det paret som du fotade i blåsten vid havet, det är en guldtia :)

Kotte sa...

Underbar klänning!

Spännande att fota bröllop. Ser ut som att det gått bra :)

Karin sa...

Jag säger bara tjusigt tjusigt!! från bägge bröllpsparen, även om jag vet mer om detaljerna i det senaste ;-) / Kram

pudelflicka sa...

Snyggt!

oumberligating sa...

Vilka underbara och finstämda bröllopsbilder du tar! Jag skall genast lägga in om skilsmässa och gifta om mig, självklart med Lilla Frun igen så vi får så där fina bilder vi med, våra bröllopsbilder var inte ens fina för 20 år sedan.
Självklart så anlitar vi dig, fast man kan ju ta fina bilder till silverbröllopsdagen förstås, visserligen några år dit (ler), men tiden går fort när man har roligt!

Du Karin har du någon koll på "övernaturligt"? Var med om en skum grej igår och då menar jag verkligen skum, har varit med nu ett tag så lätt påverkad är jag inte! Kram ifrån Peter!

Photos by Storm sa...

Fina bilder på båda paren. Bilderna från havet var super. Jag gillar din header. Kram Lis

Karin A sa...

Hej Karin,

så många fina bilder du har bloggat det senaste! Underbara bilder på brudparen, lite olika karaktär men lika fina båda två. Bra jobbat! Är det dina första bröllop? Jag ska eventuellt fota ett nästa sommar så jag samlar på mig inspiration! :) Gillar verkligen din nya header. De där softa sepiatonerna är så snygga. Actions och texturer är hur kul som helst!

Tack för rara ord hos mig! Ha det gott! Kram Karin

oumberligating sa...

Tja Karin! Är det okej att jag gör en kommentar idag också?
Egentligen gillar jag inte killar som är smala, de gör så att jag eller vi i 100 kilo + klubben ser ännu större ut! (ler)
Idag har jag gjort ett ovanligt kort inlägg för att vara jag, nu ska jag ägna dagen åt att skriva kommentarer och tala om för mina "vänner" hur bra de egentligen är och då kanske det inte handlar just om hur bra bloggen är utan en liten annan tanke finns där.
Så Viveka du är helt enkelt Bäst, hoppas någon sagt det till dig sista tiden. Funderar på att starta upp en ny blogg www.dombästaavdombästa.blogspot.com (ler) ja, ibland så förtar jag mig så det är nog bäst (!) att ta det lite lugnt med uppstartandet av nya bloggar.
Ja, varför bloggar man runt en Tisdag och talar om för folk att de är "Bäst" då, enkelt alla mår bra av att höra då och då hur bra de är och får man sedan höra att man tillhör de "Bästa" så ger det säkerligen "ringar på vattnet"!
Ha en fin Tisdag! Kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Hej KARIN! Ska nog sluta blogga för idag, hade flera "fönster" uppe samtidigt så nu har jag skrivit fel namn i två bloggar och ett mail (!) Vilken djäkla tur att det inte var något hemligt! Visserligen så tror jag att Viveka blev kallad Karin och tvärtom och det blev bevisligen så också, men det värsta är om jag kallat en tjej som heter Margaretha för Mamma!
Fast du såg ju på innehållet att kommentaren var ämnad dig, men förargligt ändå, de kan ju verka som om du Karin bara är en i mängden (ler). Nej du, du är unikare än så!
Fast nu strör du salt i mina sår när du skriver att han är en marathnlöpare av klass, innan Lilla Frun blev sjuk och för 26 kilo sedan så var jag också det, brukade hasa mig runt på 3,5 timmar på Maran, men han ser ännu proffsigare ut en typsik 2 timmar och 27 minuters kille, de är obehagliga de där snabbingarna, fast jag hade den egenheten att jag snackade medans jag sprang (ler) Skittrevligt faktiskt fast mina medlöpare brukade inte gilla det! Konstigt? Ja, det finns mycket konstigt folk nu för tiden (ler)!
Ha det bra nu!
Kram igen ifrån Peter!