onsdag 9 september 2009

Rönnbär

8 kommentarer:

Annelie J sa...

Visst blir man varm i själen av dessa ljuvliga höstdagar!! Fantastiskt vacker bild du fångat!!

oumberligating sa...

Tror inte det kan bli finare, kombinatioen av en härlig bild som "antikiserats" en bild helt klart i Oumberliga Ting stil.
Rönnbär som vi har fullt med på min gata för mig också att tänka på de jätte flockar med sidensvansar som snart dyker upp årligen här och kalasar och berusar sig i vårt område, skulle bli fantastiska bilder för den som ville vänta in denna årliga flocks återvändande, sist över 500 stycken.
Kalasandet är över på en halvtimme, sedan helt renätet och några döda fåglar som blivit berusade och krockat med fönster!
Ja, så är livet!
Ha en fin dag på alla sett och Kram ifrån Peter!

Kerstin sa...

Tänk att jag har fortfarande inte fotat rönnbär i år. Nu måste jag ta tag i det. Men det är halvt som halvt storm idag med så vi får se hur det går. :)
Jättefin höstbild, Karin.
Må så gott.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Tusen tack för ditt utförliga svar på min fråga om dina barnbilder, jättesnällt av dig att ta dig tid! Jag blev väldigt glad för tipsen och ska genast ta och testa i PS :) Det är så ofta jag ser snygga bilder på andras bloggar och blir inspirerad, och då är det himla kul att veta lite mer om efterbehandlingen och sånt så man kan testa själv.

Jag var faktiskt till Rosendals trädgårdar häromveckan, men då hade jag lillan med mig också och då fanns det inte tid till att frossa i blomfotografering. Men kanske skulle ta en tur dit utan henne innan allt blommar ut för hösten.

Kram och tack igen!

Speja sa...

Så fina bilder, som vanligt. Du har verkligen fångat känslan, har bläddrat ner igenom och njutit av ditt fotande.

Ha det fint!

Zäta sa...

Annorlunda att dämpa allt det röda men det var fint. Effektfullt.

Me like!

Jonas sa...

Karin!
Vad är det för ett prog. som gör dina vykortsbilder? Eller är det PS?

Konrad sa...

Fin inramning, lyfter fram bilden! Jag ser att du tycker om att leka med.. kan det vara Photoshop? :)