torsdag 24 september 2009

Textur och actionÄr inne i en fas där det känns kul att leka med texturer och actions, kanske blir det för mycket av det goda vad vet jag... Men det är ROLIGT! :)

10 kommentarer:

Karin sa...

Ja det där med texturer verkar farligt roligt. Har ju precis upptäckt det själv och är nog fast.
Texturen gör sig snyggt med det oranga tåget och killarna ser ut som riktigt äventyrslystna tågförare. / Kram

Karin sa...

Glömde säga att det var himla snyggt med speglingen av molnen i fönstren också.

Tanja sa...

Jeg synes det ble kjempestilig, fikk sånn 70-talls følelse

oumberligating sa...

Inte bara roligt, blev väldigt fint också, "Grabbarna Boys" gör bilden!
Vi har ju pratat förut om det här med vad som gör bilden, man kanske inte alltid kan sätta "fingret" på det, det är ju mer än känsla. Den här bilden blev i mitt tycke just en sådan bild, kombination av allt!
Många som lyckas i fotovärlden, gör ju någon slags "skitiga och deprimerande" bilder som Lise Sarfati, jag vet inte om jag gillar det. Funderar ibland med att "driva" med hela den sidan av "kultureliten" har massor med vackra "lidande" bilder ifrån min Frus sjukdomstid, inoprerade Hoffaninstrument, nerspyddhet,viktminskning till hjärtstillestånd, sjukhusmiljöer, gråtande barn när Mamma åker iväg med ambulans för femtioelftegången mm jag är stöddig nu, skulle säkert kunna vinna något pris med 16 års fotograferande av sjukdom men jag vet inte om det tillför världen något. Tror mer på bejakandet av glädjen, som glädjen i den "största pojkens leénde" på din bild!
Googla Lise Sarfati och se vad du tycker, hon ställs dessutom nu på Fotografins hus Konstnärshuset Smålandsgatan 7 i Stockholm, men det vet du säkerligen redan!
Ha en jättefin solhelg nu!
Kram ifrån Peter!
PS: Kommer bli hatad när Galleri Jernsaxen drag igång på riktigt, då ska vi vira runt sjalar flera varv runt oss Karin och se djävligt knepiga ut, sedan kommer jag pressa priserna på bl a fotokonst så "fina" bilder blir tillgängliga för alla och ingen ska behöva åka till IKEA och köpa massproducerade bilder. Dit finns en bild för alla i världen och även ett flertal duktiga fotografer också som kan vara med på idén. Har lyckats två gånger nu när jag varit på Ikea och fått människor att köpa stora ramar istället för massproducerade bilder och övertyga dem om att förstora en "egen" bild! Du vet vad jag menar! Långt som vanligt när det är ifrån mig, twitter är som sagt för "töntar"!
Sa jag trevlig helg och kram ifrån Peter, ja, det gjorde jag nog, ha det gott och ta hand om dig och de dina!

johanna sa...

vilken härlig "gammal" effekt du fått till :)

Camillas Foto sa...

Nä, inte blir det för mycket, det är alltid lika kul att titta på dina bilder.
Ha en skön helg
Kram

Zäta sa...

Den här bilden säger mig inte så mycket.

Men lite coolt att det är moln i de två fönstren som inte innehåller människor.

ia sa...

Hur kan du få bilden så stor? förstår inte hur man gör, skulle vara tacksamm för svar :D

Fru F sa...

Hejsan!

Detta kanske är något för dig eller någon du känner!
Vi söker efter dolda talanger eller oslipade diamanter som vill arbeta några dagar på ett bröllop. Självklart är det bra betalt och om man inte bor i STHLM
så hjälper vi till med transport och boende, jag ser nu att Du gör det men du kanske känner någon som skulle vara intresserad och inte bo här. Vi gör detta för att vi vill ha hjälp av personer som är genuint intresserade av det de håller på med! Det kanske ännu bara är på en hobby nivå men har drömmar om att komma längre upp.
Så om detta låter intressant titta in på den här länken:

http://nuvilljag.blogg.se/2009/september/dolda-talanger.html#comment

pudelflicka sa...

Jag tycker den här bilden är härlig. Självklart får man leka lite med bilderna.
Kram Hedvig