måndag 30 november 2009

Sista gångenNu har sista kurstillfället varit. Lite trist för det har varit roligt och lärorikt. Men jag hoppas på att det kommer att bli mer studiofotografering för min del. Lite sugen blir man ju på egna blixtar också :)

Lite synd att jag inte fick med fötterna på den högra bilden, men jag gillar hennes pose.

6 kommentarer:

pudelflicka sa...

Vad roligt att du har gått en kurs i studiofotografering. Jag har tänkt göra det också och har installerat en studio i källaren med två lampor och vit duk. Fotograferade en del i början men nu hyr jag ut lokalen till gymnastik och då är det inte lika enkelt att gå ned ta fram lampor och diverse.
Kram Hedvig

ylva sa...

om du tycker att det var roligt så kommer det säkert att bli mer av det ;). blir glad av att läsa det också, att du tyckte om det alltså. dels för att jag sett många som inte gillat det något vidare och dels för att det låter som ett bra tecken ;). riktigt fina bilder blev det också :). för övrigt en hel massa fina bilder sedan senast! fnissade lite över din mans oro över de "repiga" golven :p. och jag älskar bilden från teatern. just att det sitter några däruppe. den är lite så vardags-artsy. en sådan där bild som kan hamna i en soffbordsbok om uppsala innan 2010 eller nåt. får nästan lite julstämning av din jobbväg, för man kan se att det är lite kallt och vintrigt ändå, fastän jag har förstått att det mest varit mörkt och regnigt. får hoppas att ni får en riktigt vacker och inspirerande december!

och klottret är just... klotter. jag bara skriver eller ritar det första som poppar upp i huvudet. det betyder nog ingenting *lol*. eller så är det mycket avslöjande och djupsinnigt, jag har ingen aning ;). visst är den där känslan av att inte få något gjort frustrerande? jag tror att min har att göra med att jag sällan hinner färdig med något innan jag börjar på nästa, men jag vet inte. helt rätt inställning, tycker jag, att sitta och mysa med bilderna bara :). det gjorde jag i somras, vecka... någonting. vet att det låter vansinnigt, men vi har ju inte så mycket sådant här. om jag julstressar? det händer... två dagar innan jul isåfall *lol*. eftersom jul lätt bara bli kitsch här och sambon är lite "julallergisk" så tar vi det ganska lugnt. ibland så lugnt att vi panikhandlar julklappar dagen innan :o. oansvarigt, jag vet. de år vi åker till sverige stressar vi mer, det är viktigare att det blir "perfekt" då. men på det hela taget tycker jag att jag är rätt bra på att mest njuta av julen :).

ville ju komma förbi och önska fin första advent redan igår, men jag hann inte med det alls :/. så jag önskar lite eftersläntrande :). plus en inspirerande och vacker decembervecka!

kram kram,

Photos by Storm sa...

Jag gillar den första jättemycket. Snygg bakgrund och bra beskärning (heter det så?) Bilden förmedlar attityd. Förstår att du har fått blodad tand. /kram Lis

Konrad sa...

Balla bilder! Den vänstra tycker jag däremot är lite för blå, kan hända att vitbalansen är lite för kall. Det högra kortet tycker jag blev riktigt riktigt bra! Skön pose av modellen och skickligt taget foto av dig som fotograf! Skönt mjukt ljus där du får med alla toner, inklusive de mörkaste ;). Om du nu inte fick med fötterna, vilket jag håller med är synd, så skulle jag klippt bara liiite till så man knappt ser vaderna. Så skulle jag nog gjort men det kanske bara är en personlig stil jag har :)

Zäta sa...

Såååå läckert!
Och här passar den blå bakgrunden jättebra!

Patrik Petersson sa...

Jättefina! coola färger