fredag 6 november 2009

Vaccinerad


Torsdag morgon:
Kö i 40 min och vaccinet tar slut. Suck, vi har frusit i onödan.

Torsdag efter lunch:
På väg till ett nytt köande. Blir vittne till en bilolycka. Lyckligtvis är båda förarna oskadda förutom några blåmärken. Får vittna för polisen. Åker därifrån med tanken på att det kunde ha varit vi. Vi var så nära men vi hade tur. Läs här.

Torsdag em/kväll:
Fyra timmars köande och vi hade tur, vaccinet räckte till oss. Killarna var så duktiga. Och tack mormor som var med!

13 kommentarer:

oumberligating sa...

Vilken djäkla tur Karin att du och inte Fragglarna blivit inblande i någon olycka, verkligen. Har lagt mycket tid på din och min bekantskap su nu får du inte gå och dö inågon tramsig trafikolycka, sedan ska du ju plåta mig och frugan när vi harvat ihop i 25 år, självklart ska du få betalt var inte orolig, jag umgås inte ens med mina vänner om jag inte tjänar på det (ler)
Nej då, så illa är det inte. För första gången är jag själv rådvill när det gäller vaccination av just svininfluensan många andra vaccineringar för barn är ju en självklarhet. Har två "läkarkompisar" i yttersta bekantskappereferin med olika syn på det hela det gör inte valen lättre, dessutom blir bägge två sakkunniga på Jernsaxen när allt rullar på i framtiden!
Fast just nu är det trevlig helg som gäller ifrån min sida önskar dig detsamma!
Var rädd om dig och de dina!
Kram ifrån Peter!

Karin sa...

Så oväntat och otäckt när det händer olyckor mitt framför näsan på en... som om man såg något på film. Ja och sen när man börjar tänka på "tänk om", då blir man rätt tacksam för allt fint man har. Usch vill inte ens tänka tanken om något hänt er!

Underbar bild på O!! Era fina fina pojkar, så duktiga! Ta hand om varann. / KRAM

Photos by Storm sa...

Usch, man blir lite omskakad efter att sett en olycka. Vilken tur att ni redan fått sprutan. Här är det tidigast v 49 som gäller. Hoppas ni får en skön helg utan biverkningar/Lis

Karin A sa...

Oj vilken pers! Tänk att ibland kan det verkligen vara nära ögat. Skönt att pojkarna fick vaccin efter den långa väntan.

Intressant blogg du tipsar om i inlägget nedan. Dit ska jag kika in! Ha en skön helg!

Kram Karin

Zäta sa...

Ruskigt.

Och ruskigt bra bild. Han ser lite öm ut i armen tycker jag.

Camillas Foto sa...

Tur att ni klarade er undan olyckan och vad skönt att ni efter lång väntan fick era sprutor. Här har bara ett av barnen hunnit få sin spruta, hoppas att ingen av oss hinner bli sjuk innan vi fått våra sprutor...
Bilden är ju underbar!!!!
Ha det bra
Kram

Kerstin sa...

Vad otäckt att bli vittne till olyckan men vilken tur att det inte var ni. Du har nog nån liten ängel som sitter på din axel. :)
Jättefin bild på sonen. Hoppas att han fick nåt fint för att han varit duktig. :)
Ha en fin söndag.

Cecilia sa...

Skönt att vaccinet är överstökat nu :) Fy vad hemskt med olyckan! Måste ha varit hemskt att bevittna...

Underbar bild! Har du använt något filter i photoshop och i så fall vilket? hade vart kul att veta :) verkligen en jättefin bild! :)

ia sa...

Hej!, ja jag är fortfarande intresserad av att få reda på hur man förstorr bilder elr hur man igentligen, flyttar ut gatdgetsarna jag förstår inte hur man gör....skulle vara jätte glad för svar.
Ha de bra! :)

Ninni sa...

Vad skönt att ni äntligen fått vaccinet nu även om turerna blev många. Att bli vittne till en trafikolycka är alltid lika omtumlande, många tankar far genom huvudet sen...
Så snyggt bildbehandling du gjort! En underbar ton i bilden, det bleka, bruna. Vad duktig du är!!
Kram Ninni

Hemmabloggaren sa...

Ja fyy, man blir så himla berörd när man ser en olycka på nära håll och man får sig en rejäl funderare vilket i och för sig kan vara bra.

Vaccin ja, vi tänker försöka få våra doser i morgon. Hoppas bara att det finns när man väl har förberett två barn att de ska ta spruta...

Hemmabloggaren sa...

Ja fyy, man blir så himla berörd när man ser en olycka på nära håll och man får sig en rejäl funderare vilket i och för sig kan vara bra.

Vaccin ja, vi tänker försöka få våra doser i morgon. Hoppas bara att det finns när man väl har förberett två barn att de ska ta spruta...

Fine Little Day sa...

Bilden, så fin!