lördag 5 december 2009

Skogen


Idag tog vi en tur till skogen med lite fika. Lek och bus som avslutades med att jag skulle hjälpa äldsta sonen över ett vattenfyllt dike men istället tappade honom i det. "Men maaammaaaa nu blev jag ju blöt och kall!"

Ehh.... F´låt...

7 kommentarer:

Annelie J sa...

he he, så kan det gå...
Ha en fortsatt bra helg!
Annelie

reneesfotoblogg sa...

Färgbilden är nästan lite hotfull. Är han snäll eller elak, han som kommer glidande mellan stammarna. Eller är det hon? Hon som slänger små barn i vattnet?
mvh R

oumberligating sa...

Hej Karin! Nu har jag inte "plågat" dig på länge med några störande kommentarer på din alltid fina Fotoblogg!
Fast idag ska jag göra en fotokommentar med lite analys och känsla......hm...nja kanske inte så mycket analys inte, jag är ju till 100% känslomänniska så det blir nog mera vilken känsla bilden jag tänker på framkallar.
Hm...igen...kan en bild "framkalla" en känsla egentligen.....jag jag vet, den var dålig...en "Arne Hegerforsare" av sämsta kvalité, kanske beror det faktiskt på att jag fortfarande är lite berusad.
Ja, visst är det skrämmande har sitter jag lite "lummig" och bloggar för fullt och snart ska vi fira Jesu födelse och allt (ler)
Nej, nu går skam på torra land!
Har jag berättat att jag hamnat i "byggsvängen"? Jo, faktiskt så illa är det, nej, nu ljuger jag, det är inte illa, men inte riktigt "jag" heller, men jag trivs och tjänar pengar så nu är jag nöjd, desstuom så lär jag mig en massa om husbyggnad dessutom
(Såg du nästan som ett kinder ägg, tre saker!) Okej, jag kan en hel del innan också det är väl därför jag fick jobbet, men mitt mål är ju att i egen regi bygga cirka 10-12 handikappsanpassade småhus i grupp, projektet är klar faktiskt och jag har fått mycket possitift gehör för det också, men just nu så är det lite svårt med "riskkapital", men det är bara en tidsfråga. Området där husen kommer att ligga kommer att bli någonstans utanför Uppsala.
Uppsala kommun är den kommun som varit mest positiv till idén, kanske för det är en stad med lite människor som tänker!
Där jag bor själv så kunde inte ens Jesus födas, det skulle nämnligen inte gå att få ihop Tre Vise Män här!
(Jag borde inte skriva det, men kan inte låta bli....kanske en Vise Man, kanske, alltid retar det någon att skriva så)
Ja, nu blev det som vanlig jag kom ifrån ämnet!
Jo, bilden den suddiga med stammarna.....jag kan nästan höra andetagen ifrån den som blir jagad.....är det kanske du som blir jagad Karin? Har Ni rollspel för Er, du och den Gode ExponeringsMannen?
-Nu kommer jag och tar dig Karin!
-Nä, det gör du inte du hittar mig aldrig!
-Då kommer jag och "våldtar" dig Karin!
-Jag är här bakom den 4:e stammen till höger...tihi!
Hmmmmm.........behöver jag be om ursäkt för min dåliga humor?
Allt i all välmening, har du inte läst "diagnoshjärntumör" så gå in via länken på min blogg!
Det behövs mer humor här i livet och folk behöver analysera sina liv och verkligen "fånga dagen" och då menar jag verkligen "fånga dagen" i ordets rätta bemärkelse, det får inte bli några rader i marginalen i folks bloggar bara!
Vill bara säga att min humor inte behöver vara andras humor!
Ha nu en fin 2:a advent alla kategorier var rädd om dig själv och de dina!
Kram ifrån Peter!
PS: Va skumt den här kommentaren blev då! Vet inte om jag skrev att jag varit på "lokal" till sena morgontimmen, Lilla Frun var också med och äldsta sonen hämtade oss!
Mysigare kan det ine bli, jo, faktiskt utan alkohol så blir allt bättre, för mig så spelar det egentligen ingen roll!
Jag gillar faktiskt bäst "nyktra möten" med nya människor! Fotade en hel del igår/natt, men vet inte om de är så lämpliga att visa här på bloggen. En bild har jag faktiskt redan raderat och den tog jag när vi avslutade kvällen på Engelen i gamla stan, ganska många rejält överförfriskade tjocka tauterade förortsmorsor som spelar luft gitarr till ett coverband!
Fördomsfull, ja faktiskt, det finns bara en sak som är värre och de är manliga tjocka tatuerade och överförfriskade män som spelar luftgitarr till coverband!
Sa jag Kram och Hej?

oumberligating sa...

Kanske borde jag rätta till mina slarvfel innan jag skickar iväg min mastodont kommentar, men uppriktigt Karin om du inte tar illa upp så skiter jag i det idag!
Kram ifrån Peter!

Camillas Foto sa...

Hoppsan då!
Tur att det var sonen du tappade och inte kameran, sonen går ju att torka...
Ha en skön andra advent
Kram

Marianne Monsen sa...

Kjempe fin blogg du har! Og veldig mange fine bilder. Du er kjempe flink!

Håper du forstår hva jeg skriver :-)

Kerstin sa...

Hahaha, ja tänk så det kan gå. Men det är ju tur att kläderna torkar och barnen blir varma igen. Tänk om det hade varit kameran!!! :)
Ha en fin vecka.