onsdag 13 januari 2010

Flicka och frost

14 kommentarer:

Hemmabloggaren sa...

Guuu vilken härlig vinterbild, helt rosig och gosig.

Hillesnille sa...

Frostigt var rätt ord, tur att man fick upp värmen med pulkaåkning! ;)
Fin bild, såklart!

pudelflicka sa...

Gud vad söt!
Kram Hedvig

oumberligating sa...

Hej Karin!Skulle kunnat vara min dotter för 13 år sedan!Ja, verkligen fina bilder! Precis som brukligt när man är inne hos dig!
Idag så känner jag att "kraften" håller på att återvända, kanske gör snön och solljuset sitt till!
Har vänner och bekanta som nu lämnat landet och begett till solen!
Så idag när jag läser i morgens Svenska Dagblad så ser jag en artikel om att män är dåliga på att "smörja in sig med solskydd"!
Självklart så måste det bli dagens debatt ämne på Oumberliga Bloggen, självklart med vissa konstnärliga förtecken (ler) Hmm.....ja, de finns där, men är kanske lite långsökta, försöker just nu hitta tillbaka till Oumberliga Bloggens ursprungsidé, konst, design och spännande antika prylar.....har inte lyckats ännu men är på god väg så nu ska jag ägna min dag åt att besöka både gamla och nya vänner och hör mig för hur det står till med insmörjningsvanorna i familjen! Undrar om det är likadant hos Er som hos oss, att det är kvinnan i huset som tvingar mannen att smörja in sig under ljudlika rotester, är det kanske jag som är bråkig!
Finns Gud, är blodpudding verkligen gott, borde inte Mona Sahlin sluta röka, vad är konst ja, jag har inga svar själv på allt, jag är bara en vanlig människa som har en massa frågor?
Ha en fortsatt fin vecka!
kram ifrån Oumberlige eller var det Omöjlige Peter!
PS: Blev ju lite konstig det där i allfall vad har insmörjningsvanor vid solande att göra med konst?
Kanske har du svaret, vad vet jag?
Men om det inte har med konst att göra så är det i allafall "socialt" på alla nivåer och det är väl det bloggandet handlar om? Många jobbiga frågetecken blev det! (ler) DS

Camillas Foto sa...

Snyggt Karin!

Zäta sa...

Härligt krispigt.
Men vad är det som hänger neranför mösskanten på flickan?

Karin sa...

Vilken söting! Fint fångat, man dras till hennes ljuvliga blå ögon.
Har haft W.Antik dag idag (samt hunnit ut en sväng och fotat frost jag med, psst säg inget till vd:n)
Bilden innan på O är också helt ljuvlig. Tycker dina porträtt bara blir bättre och bättre. / Kram

Karin A sa...

Vilken söt tjej, fint fotat och fin diptych! :) Två bilder som passar bra ihop. Ha en bra dag!

Kram Karin

oumberligating sa...

Karin! Förlåt mig, jag ber på mina bara knän! (ler)
Visst var kommentaren unik för dig en aning modifierad bara! Nöden har ingen lag och idag var en sådan dag, hög feber och inga kommentarer alls igår, då är alla medel tillåtna för att få fart på bloggen och dialogen och se vad fint det blev, du skrev en rad till mig och har kommer din alldeles egen unika kommentar!
För unik är du det vet du! Jag fick iväg ett hundratal kommentarer idag,alla mer eller mindre unika, men alla efter att ha läst det senaste inlägget, så det kommer nog finnas fler som känner sig lite "ounika", fast det sämsta är väl de kommentarer som aldrig skrivs, jag har skrivit många personliga inlägg på många olika blogar, men som sagt en del har "dissat" mig ifrån början, som du vet, nu är jag inte så känslig av mig, tycker mest synd om de stackare som inte har sådan självdistans att de kan finna något intressant i min blogg. Kul behöver man inte tycka att jag är, för humorn är olika här i världen!
Och fortfarande så gäller det unika i det attflickan på bildenknde varit min dotter för några år sedan, fast mina bilder blev aldrig så fina!
Hoppas du godtar min "ursäkt"!
Stor Kram ifrån Peter!
PS: Se vad trevligt resultatet blev av min masskommentar, denna fina kommentar hade ju aldrig blivit skriven annars! (ler)
Anfall är ju bästa försvar heter det ju Karin och jag kommer inte in på din blogg, åtkomst saknas står det, alltså Karin så var jag "dissad" innan! Fast jag hittar andra genvägar så mig blir du inte av med i första taget! (ler)

Nallebr.. sa...

ljuvlig.. ja du är verkligen duktig!!

Ulrica sa...

Vilken underbart vintrig bild, mysig tjej med fantastisk blick.

sienneis sa...

Du är SÅ rackarns grym!

HELT underbara bilder, som vanligt :) Du kunde LÄTT börja ta betalt för porträtt-tagning!

Hoppas du får en FINFIN helg med massa mys & bus :)

Photos by Storm sa...

Vilka härliga färgtoner som förstärker den vintriga känslan. Lilltjejen är jättefin. Ha en trevlig helg/kram

ylva sa...

åh, så vackert :)! är mycket förtjust i dina ute-vinterbilder nedan också. och precis som någon annan sade (fick för mig att jag läste det iallafall *lol*) så blir porträtten bara finare och finare :). släng nu inte bort för många bilder ;). jag håller också på och rensar (vilken tid det tar :o!), men jag blir alltid väldigt radikal så här års så det liksom bara swoschar ned bilder i papperskorgen, vilket är bra. när det är jag. för jag tar så mycket onödiga bilder, men det gör inte du :).

och du... jag skulle med glädje bjuda på en varm choklad med skum :)! är så nyfiken på dig. och så skulle du få öva på porträttfoto med mina barn. de kaaan var sammarbetsvilliga. iallafall om det är choklad med skum inblandat *lol*. det händer att jag saknar vårt lilla projekt också, fast egentligen är det mest söndagsrundan jag saknar ;). för vi var ense om att vi kände oss färdiga med själv projektet.

och slutligen; jag önskar att allt det du önskar blir just så under 2010 ;). strax tillbaka!

kram kram,