måndag 25 januari 2010

Hösthimmel

17 kommentarer:

Therese sa...

Du tar otroligt vackar bilder. Har precis införskaffat mig min första systemkamera ska bli så spännaden att börja fota. /Therese

Mattias sa...

Nej nu får det bli sommar!

Karin A sa...

Åh, så vackra himlar du bjuder på ikväll Karin! Härligt blå med små lätta moln...

Karin sa...

Underbara himlar på olika vis alla tre! Jag tittar och njuter! / Kram

Karins fotoblogg sa...

Mattias: Tack för dina kommentarer du lämnar här! Tyvärr så kan jag inte komma in på din blogg(åtkomst nekad)för att "hälsa på " hos dig.

Övriga: Tack snälla :)

Zäta sa...

Hösthimlen ser varmare ut än sommarhimlen.

Mattias sa...

Tack för att du uppmärksammade detta! :) Tror jag fått ordning på det nu!

Uh-huh-me.com / Nettan sa...

Vacker himmel. Mysigt med alla molntussar! Får en att längta till man kan ligga i gräset och bara titta upp mot en blå himmel

Nallebr.. sa...

underbara himmel bilder!! har aldrig tänkt på att fota "bara" himlen:) underbara är de allihop iallafall!!

Hemmabloggaren sa...

Har du käkat vitpepparkorn? Det funkar mot magsjuka så länge man verkligen tror att det funkar :D

Jorå, dagen flyter på. Måste börja packa ner mitt kontor så jag kan flytta upp till övervåningen i morgon, ingen lång flytt men skiten ska ner i kartonger ändå.

Ang fototapeten så beställde vi den från Grutes på Valhallavägen och är mycket nöjda. Inget tunnt tjafs som det är på de där färdigtryckta fototapeterna man kan hitta på t ex Rusta. Det enda jag grämer mig över är att vi beställde den innan jag hade börjat använda PS, vilket innebär att bilden (som jag tagit) är helt oredigerad. Myyycket irriterande!

Tjarå.

Hemmabloggaren sa...

Hörrö, förresten. Det går inte att klicka på din länk i dina kommentarer ("profilen är inte tillgänglig"). Bara så du vet. Kanske är någon inställning.

sandra sa...

gud vad du är duktig! jag undrar bara vet du hur man sätter på självutlösaren på en nikon d60? tacksam för svar!

Karins fotoblogg sa...

Sandra: Tack!
Jag har försökt kika på bilder på nätet av d60 men jag kan inte se var fjärrutlösaren finns. På min
d80 så finns den där man trycker på knappen(på ovansidan, till höger om displayen, nära avtryckaren)för att ändra om man vill ta ett kort eller om man vill ändra till serietagning. Symbolen för knappen ser ut som flera rutor(foton) som ligger på varandra. Brevid den finns även symbolen för självutlösaren(cirkel med ett streck i). Hittar du en sån knapp är du hemma :) Annars kan du ju alltid kika i bruksanvisningen om du har en sådan.

Lycka till!

reneesfotoblogg sa...

Det är mysigt och ger många tillfälle till skratt eftersom ingen är rädd för att göra bort sig.
Betr. vädret så vräker snön ner just nu.
Fotandet är näst intill noll eftersom den nya kameran är inne för översyn och korrigeringar tillsammans med objektiven. Enligt mig så underexponerar den kraftigt, får ligga på + ett helt steg. På de andra kamrorna ligger jag oftast på -1/3. Sen tycker jag att skärpan inte sitter där den ska.
Inte acceptabelt på en så dyr leksak.
Just nu ligger jag i startgroparna för en utställning tillsammans med en fotovän. Vi ska hänga ca femton bilder var och ha vernissage vecka fjorton, så nu blir det mycket ramande och skärande. Vi kör med svarta ramar och dito passpartouer.
Dessutom verkar det som att klubben ska hänga på den stora fotomässan i Gbg i april.
Det är mycket nu!

ylva sa...

himla härliga molntussar :)! och dottern som sitter i mitt knä envisas med att säga att det där mycket snygga retroporträttet är jag *lol*. mycket smickrande, i wish :p. sommarblomman är hemskt vacker, dina fredagspojkar så fina och du så mycket snabbare än jag. nu när jag förbjudit mig själv att vara uppe för sent om kvällarna har jag svårt att både läsa bloggar och blogga själv *surar*. men tack snälla! albumet är inte så imponerande egentligen, men du hade fått sitta i skuggan av en palm och bläddra precis så mycket du ville :). och du ska få se att det når plastficke-nivån på sluttampen ;) *fniss*. blir så glad av dina ord iallafall :)!

kram kram,

Erika sa...

vilka vårkänslor det väcktes i mig av den bilden! :)

sienneis sa...

Me löv the sky!
Jag skulle gärna ha en fototapet i taket ovanför sängen och vakna till klarblå himmel varje morgon :) Då skulle mornarna kanske bli lite bättre? :D

Snart börjar verkliga livet igen...Ooooo det är så läskigt.
Det är väl tur att Ärtans far ska ta inskolningen....Jag skulle ju sitta som där som ett gigantiskt vattenfall... :/


Hoppas knattarna mår bättre?! Läste att de är sjuka hos hemmabloggaren :(
Kram