måndag 25 januari 2010

LängtarJag är tacksam för den fantastiska vinter vi har haft och har. Men jag längtar faktiskt efter sol och spirande grönska. Jag tror i och för sig att det är ljuset jag saknar mest. Här visar jag en bild på grönska dock inte spirande för bilden är tagen i november och stjärnflockan sjöng på sista refrängen.

9 kommentarer:

Zäta sa...

Åh, Stjärnflocka är en av mina favoritblommor. Jag hade ett gäng i rabatten på det förra stället vi bodde, men här har de inte fått flytta in, ännu...

Längtar också efter sommar och sol. Men jag är glad att vi har snö. Den lyser upp lite grann i alla fall. Huga vad mörkt och trist det skulle vara annars.

Photos by Storm sa...

Stjärnflocka är jättefina. Jag riktigt ser längtan i din bild. Längtan efter ljus, värme och grönska. Jag tycker nog att det är liiiiite ljusare på eftermiddagarna nu. Eller är det inbillning? Ha det bra/Kram

reneesfotoblogg sa...

Dagen har längt sig redan och får det bara vara klart väder så tycker jag allt att det är härligt med snön.
Jag hänger med i termerna och vi har samma språk så jag förstår precis.
Vi har en kille som är proffs på foto och Photoshop som kör med oss (några från fotoklubben) varje torsdag i fyra timmar.
Jag jobbar inte med den bärbara när jag är där utan skriver ner allt och så praktiserar jag hemma på den stationära.
Jag är trögfattad så jag hinner inte göra båda sakerna samtidigt och kör jag bara datorn så har jag glömt allt när jag kommer hem.
mvh R

pudelflicka sa...

Vackert! Ja vad man längtar efter våren, värmen och ljuset!
Kram Hedvig

Annelie J sa...

Kan bara hålla med. Visst har jag som skåning längtat efter vintern, men nu räcker det, vill ha sol, värme och härliga vårdagar!

Karin A sa...

Så himla snyggt! Gillar redigeringen mycket och stjärnflocka är en av mina absoluta favoriter bland alla blommor. :) Så söta! Kram

Tin sa...

OjOjOj vad mycket snyggt du har på din blogg!!!! Du är verkligen duktig på att fotografera!!!
Roligt att hitta hit! Kommer gärna åter! :D
Kram Tin

Ninni sa...

De är så vackra och din bild gör dem ännu vackrare. Vilka härliga färger. Jag längtar ju också så...jag vill INTE ha mera snö.
Kram NInni

Anneli sa...

En jättefin bild och så fint redigerad!

Ibland får jag också en känsla av att jag längtar till våren men då blir jag faktiskt lite arg på mig själv! Jag älskar vintern...varför inte njuta nu när vi har den och våren...den kommer...vare sig vill eller inte! Men det är på mig...för jag längtar extremt sällan efter våren så... ;O))


Kram!