torsdag 28 januari 2010

SnöJag måste bara kommentera bilden på rovfåglen. Jag undrar varför jag aldrig kan LÅTA bli att ta sådana bilder? Jag vet att objektivet jag har(200mm) inte räcker till, jag vet att det med all säkerhet blir oskarpt. Ändå... så fort jag ser en fågelj*kel så bränner jag av minst 10 kort.... för man vet ju inte... Den KAN ju komma tillräckligt nära. Jag KAN ju vara just extremt stadig på handen just då. Eller det troligaste. Jag skulle kunna ha TUR.

Men det hade jag inte den här gången heller.
Tur alltså.

:)

7 kommentarer:

pudelflicka sa...

Fantastiska bilder du har tagit i dag. Vi har också många rovfåglar hos oss och ofta på tomten. Jag skulle gärna ha fått en av dom på bild men det är inte enkelt. Här om morgonen var en stor rovfågel på väg att ta Milly när hon sprang själv men den ändrade riktning och flög därifrån. Jag var helt skräckslagen. Nästa dag flög fågel förbi fönstret i hallen med en råtta i klorna som den hade tagit på våran tomt. Så här är det ett rikt fågelliv själv om vi bor nära stan.
Kram från Hedvig

Mattias sa...

Haha jag känner igen mig ang. fågeln. Gör exakt likadant gång efter gång, men man är väl envis och tror verkligen att det ska funka förr eller senare :)
Tack för fina bilder!

sienneis sa...

Haha, jag tycker inte den var suddig? Men det kanske är jag som är suddig, hahaha :) Härliga bilder!

Var hänger de roliga kulorna?

Det är väl både tjusningen & besväret med fotografering...
Det är svårt att få det EXAKT som man vill.

Mitt lilla hav är målat i photoshop! Inte speciellt avancerat.. Man kan göra så mycket som jag inte lärt mig än...
Nu har ärtan lessnat på mitt s
urf
a
nde


och trycker hej
vi
l
t
h
är!
0

'K¨'r'ä

Zäta sa...

Jag vill se bilderna till vänster för sig själva och större. Scrappa på sådär på storfågeln som du brukar så kommer det bli jättesnyggt.

Photos by Storm sa...

Fina snöbilder och jag ser att det fyller på hos er också. Jag är precis som du när det gäller rovfåglar. Numera finns det ganska många havsörnar i sundet och jag knäpper hej vilt när jag ser dem. Idag har jag beställt ett macro så nu ska mitt nya macroliv börja, jag längtar. Ha det bra/Kram Lis

Karin sa...

Stämningsfulla snöiga bilder, I like! Tyckte du fångade rovfågeln riktigt bra! Lite avis blir jag. Har bara sett på håll och aldrig när jag haft en kamera till hands. / Kram

Kerstin sa...

Jag skrattar igenkännande. Nu har jag inte haft turen att ha en rovfågel ovanför mig, men nog har jag fyrat bilder på en fågel som är alldeles för långt ifrån. :)
Jag tycker att du lyckades bra ändå och de övriga bilderna är jättefina. Beskriver bra hur det ser ut i vårt avlånga land just nu.
Ha det gott, Karin.
Kram