onsdag 20 januari 2010

Vanlig vardag v3Den här onsdagen är jag med i Annelies fotoutmaning som heter Vanlig vardag. Tanken är att visa upp hur sin vardag kan se ut. Tja, här har ni en rykande färsk bild ifrån idag, just hemkomna från dagis. Det går liksom bara inte att klä av sig kläderna utan att det ska busas eller trilskas lite. Någon som känner igen sig? :)

Kika in hos Annelie för fler bidrag här.

6 kommentarer:

Karin sa...

Hi Hi! Tokstollarna! Verkligen ett snyggt fångat vardagsögonblick!
/ Kram

Annelie J sa...

Härligt! Här finns bara ett barn, men det går ju icke att bara antingen klä på sig, eller av sg utan att det ska hittas på en massa bus...
Skön bild!!

Kerstin sa...

Haha, ja det där verkar typiskt. Nu är mina vuxna och utflugna men minnena består. Fin vardagsbild. :)
Ha en skön kväll.

ylva sa...

absolut *lol* (vet också precis exakt hur många pärlor det blir när de trillar ut på golvet...). jättefin bild också. jag är rätt fascinerad över hur pass väl han finner sig i den behandlingen. och apropå behandling, så har du gjort så underbart fint med bilderna du hittat på "vägen" (genom bildhavet, menar jag ;) ) :). så himla fina porträtt också! och snön må göra saker och ting mjölkiga ibland, men det blir otroligt vackert med alldeles vit snö när du tar porträtt :).

jag har världens längsta "påbörjade" mejl till dig ibland mina utkast *skakar på huvudet åt mig själv*, men jag kan ändå inte låta bli att pladdra här, är rädd att jag glömmer ngt. så... känner igen mig i barnbildsdilemmat, men har börjat bli riktigt radikal :). och vilken hemskt snäll sak att säga, även om jag absolut inte upplever min oinspirerade och ouppdaterade blogg så ;). du kommer nog tröttna på uppdukningen emellertid för jag (i min radikalitet ;) ) fotade en enorm mängd sidor på samma gång *lol*. hade tänkt stoppa in alla i samma inlägg, men det blev ju stört omöjligt! aaaalldeles för långt ;). du får flytta hit, så kan vi sällskapa ;).

ang. tiltshiften så... ehum... jag fuskar *viskar*. jag vet att det går att göra inte alltför krångligt i ps och om du vill kan jag fråga en som jag vet kan? fast själv hoppar jag bara in på http://tiltshiftmaker.com/ . jag gillar den för man har rätt stor kontroll själv och kan hela tiden sätta på preview. man kan bestämma hur stort område, hur snabbt det ska gå från skärpa till blur, om det ska färgförstärkas etc. egentligen är tiltshiftade bilder snyggare i kvadrat, men jag var så trött på det formatet ;). fast vill du ha det så föreslår jag att du tiltshiftar först och beskär sedan.

och jag skulle hemskt gärna låta dig ta bilder av barnen, en ren ära och glädje faktiskt, själv fastnar jag inte på bild då ;) :p, men du kanske skulle lyckas :).

vill säga mycket mer, men återkommer!

kram kram,

Karin A sa...

Hihi, vilken ögonblicksbild. Så typisk och rolig. Kan tänka mig att det blir mycket smågnabb och bus med två små killar! Ska kika närmare på den utmaningen.

Anders Grusell sa...

Hahaha, klockrent!