måndag 22 februari 2010

Killarna

7 kommentarer:

Zäta sa...

Vacker bild.

Men de ser ut att ha tråkigt.

Camillas Foto sa...

Härlig bild!
Undrar vad de funderar över?
Ha det bra
Kram

Karin sa...

Killarna som blivit så stora, ibland kommer det över mig vad fort det går... Fint ljus( är det den stora vintriga reflexskärmen ?;-), och snyggt med förgrunden kontra bakgrunden och perfekt profilporträtt. Gillar känslan i bilden, stillsamt.
Ha det så bra och hoppas lugnet lagt sig därborta. Själv är jag hemma nu och ser fram emot en ledig dag imorrn. / Kram och God natt!

Kerstin sa...

Vackert. Undrar vad de funderar över?
Ha en fin tisdag.
Kram

oumberligating sa...

Hej Unika Karin! Oumberlige Peter här som kikar in för att se vad du har för fotobus pågång?
Fint som vanligt, du har verkligen lyckats det många stora konstnärer missat eller inte lyckats med, att få en bild med äkta tårar att se just "äkta" ut. Verkligen lyckat, hoppas krokodiltårarna inte var av den allvarliga sorten, utan mer förskylning/ trötthetsvarianten, för de kom väl knappast för Mamma tvingade honom att vara modell!

Ja här är allt "åt helvete" ja, alltså som vanligt! (ler) Men vi/jag kör på, inget att välja på!
Ha det bästa, var rädd om dig och de dina och en Kram ifrån mig såklart!

Camilla sa...

Härligt foto!

ylva sa...

...som är så fina :). hur kommer det sig att de sitter så stilla utan att ha något i händerna? och oj vad jag känner igen det där draget kring munnen och blicken på bilden med lillebror och tårarna. så hemskt vackra vinterbilder också... blir så nyfiken på hur ni bor. ibland ser jag stadspromenadbilder och ibland mitt ute på vägen.

och vad snäll du är ;). hon ÄR fin. när hon vill *lol*. och jo, det blev nöjda. av flera skäl, återkommer till det senare ;).

kram kram,