måndag 19 april 2010

En gerbera flera gerberor?Säger man så? Gerberor? Nåväl, 5 kr styck kostade dem och det tycker jag är ett fynd!

17 kommentarer:

Inte bara mamma sa...

Ja tydligen säger man så.

Dem är vackra.

LiseLotte

Hemmabloggaren sa...

En gerbera, flera gerberishlish.

Joråsatte.

Hoppas ni får en härlig vecka.

Camillas Foto sa...

Vet i hundan men snygga är de!!!

Ha det bra
Kram

Camillas Foto sa...

Glömde en sak...jo kameran fungerar, det satt faktiskt i en gammal film som var halvtagen när jag köpte den. Filmen får sitta i, den är så pass gammal att det inte är lönt att framkalla den och nu kan man ju fantisera om vad det finns för bilder på filmen...

Ha det bra
Kram

Tigris Predikantan sa...

En vacker blomma, flera vackra blommor *ler*!

Anonym sa...

Ja det är bra haha. Jag tycker om den härblombilden och de på ankan, och fler utav bilderna. Jag följer om kring 100-talet fotobloggar och din är den enda som faktiskt har blommor som tilltalar mig. Tycker det är kul när man vågar anväda sig utan texturer och bryta av det lite som du gjort här t.ex. Så det var en bra sak. Dessutom har jag nog aldrig sett ett självporträtt på din blogg haha.

Tack tack. Ha en fin måndag // Linus

Mathilde sa...

Det tycker jag också var ett fynd!

Photos by Storm sa...

Det var ett billigt pris för dessa konstverk. Härliga lite brända färger. Nu är jag helt plötsligt på väg till Uppsala på en blixtvisit. Hänger ihop med flygstrulet som gör att jag får ta tåget via Uppsala(för övernattning) på väg till Stockholm. Lite konstig resväg men vad gör man? Ha det gott/Kram

Kerstin sa...

Jo jag tror minsann att det heter så. Det är en vacker blomma att fota och så kommer den i många fina färger. Snygga bilder. Gillar hur du gjort om sidan. :)
Ha en fin tisdag.

oumberligating sa...

Karin! Det heter gerberorisar i pluralform, något annat måste vara fel! Visst? Det bestämmer jag för jag är Vikingahövding!
Härliga bilder som vanligt! Känns trist och fantasilöst att skriva så, men det är ju en sanning!
Sedan har du ännu en gång gjort det som du är världsbäst på, jag tycker visserligen inte din man är lika gullig som dina söner, men ändå är det en superbild på Maken när han "teknikar" med sin Kamera!

Jag har ju skrivit om det ett otalgånger, skillnaderna mellan manligt och kvinnligt när det gäller fotografering, kvinnorna iaktar och fångar det de ser, männen ställer i kamaren och händelsen har redan skett när det är dags att plåta!
Visst är det en generalisering, men det bygger ju hela vårt samhälle på, så därför så måste jag skriva det, när verkligheten oftast ser ut så!

Mikaela sa...

Ursnygga bilder.

Zäta sa...

Jag gissar på en gerbera, flera gerbera, men jag vet inte.

Om man ska märka ord så heter de inte "5 kr kostade dem" utan "5 kr kostade de"

Hurr såm hällst så vart dä vällditt fina blåmmer!

Cecilia sa...

Jättefint. Kan det vara så att man lider av färgunderskott nu. Jag blir iaf så glad åt att se så fina färger. ...och vasen är inte dum den heller. Ha en bra dag!

Jojo sa...

Jo, jag tror det heter så.
Superläcker bild!

Fotograf Maria Glawe sa...

De här gillar jag! :)

Anneli - A'la Foto sa...

Jag skulle säga en gerbera, flera gerbera! Funkar på allt! En glass, flera gerbera, en kaka, flera gerbera, en sjöman, flera gerbera! ;O)

underbara bilder och visst är det ett fynd med fem kronor styck! SÅ läckert, färgglatt, våraktigt och dessa bilder gör mig bara såå glad! :O))

kram på dig!

Karin A sa...

Helt klart prisvärt. Helt klart supersnyggt! :) Fina färger!