torsdag 1 april 2010

KvällssolIkväll så tittade solen fram och allt bäddades in i ett mjukt rosa ljus. Vi fick ett ryck strax efter kl 19.00 att ta på oss ytterkläderna och gå ut en stund. När hände det senast? Ljuset är verkligen tillbaks. Och killarna har lite svårt att förstå att det snart är dags att lägga sig när det faktiskt fortfarande är LJUST ute.

Olika varianter och storlekar på påskkärringar och påskgubbar har avlösts vid vår ytterdörr. Tur att vi köpt godis. Men ett gäng avspisades av maken. Det var fyra killar modell större som sa: "Öhhhh....vi har inga teckningar..." Och eftersom de varken var utklädda, hade teckningar och dessutom hade passerat bäst före när det gäller att gå påskgubbe så svarade maken käckt: "Nehej, inga teckningar, inget godis!" Och stängde dörren :)

3 kommentarer:

Nattmia sa...

Ha ha.. Bra gjort av maken..

Ha nu en bra påsk..

//Mia

Hemmabloggaren sa...

Ha, klockrent!

Själv blev ja lite ställd när det började drälla in en massa påskkärringar, det har inte varit några här på flera år. Fick sno barnens lördagsgodis så nu blir det till att köpa nytt.

Ha en fin helg. Kram.

Anonym sa...

Vi hade också ett par killar utan vare sig teckningar eller påskkärringkläder på sig och jag hade nog bra lust att stänga dörren, men sambon hade dåligt samvete för att han inte har köpt lotter/pepparkakor eller vad det när ungarna säljer nu för tiden att de fick godis ändå. Fast efteråt muttrade han ganska länge om att det bara är häxor och påskgubbar egentligen kvalar in för godis.

Glad fortsättning på påsken!
Maria/mamma med kamera