fredag 16 april 2010

Ledig fredag


Vi tog bussen in till stan, kikade på nya tågstationen(som just blivit klar här i Uppsala). Hua vad det blåste snålt!

12 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Vad mysigt med ledig fredag och en utflykt till stan.

Ha en skön helg
Kram

ylva sa...

åh, härligt med ledig fredag och att ni kan ha vårkläder på er, fasten det blåser lite snålt ;)! har suttit och tittat på alla bilder som kommit upp sedan sist... länge, länge. scrollar upp och ned och upp och ned igen. det är så himla fint alltsammans :)! och den nya headern är så snygg! blev så glad när jag såg köpe-länken också ;). du vet att jag tycker att det är en bra idé.

och jag gillar också poolbilden. jag vet att den är för liten på bloggen för att man ska kunna se, men i orginalformat så är ögonen så klara och skarpa och välspeglande att man kan se poolkanten, vilstolarna, badleksakerna och mig i dem :). fast vet du vad han själv sade när han såg den? men mamma, varför sparade du den bilden?! vilken hemsk *lol*!

kram kram,

hemmahososs... sa...

Fina bilder, kul att besöka nya stationen, det var ett bra tips:)Ha en mysig helg.
Kram Sanna

reneesfotoblogg sa...

Plötsligt ser min egen blogg väldigt rörig ut.
Trevlig helg!
mvh R

Pierre sa...

Fina bilder. Den nedre med rulltrappan var grymt snygg. Trevlig helg!

Photos by Storm sa...

Aha, ny tågstation. Den ser jag fram emot att se...men när? Vi har barn och släkt åt alla väderstreck så det blir långt mellan Uppsalaturerna. Fina vardagsbilder och det syns att ni småfryser i blåsten. Fin header...jag måste också gör något åt min. Ha det gott/Kram

Karin A sa...

Åh vilka fina bilder med härligt ljus! :) Låter mysigt med utflykt. Det är inget "fantastiskt" spännande jag ska ut på imorgon utan en liten familjefotografering men den känns ändå speciell. Lovar att berätta mer och som sagt visa bilder om jag får! :)

Snyggt med nya headern! Helt rätt, den passar din stil och säkert också din personlighet även om jag gillade den förra.

Ha det gott!
Kramar Karin

oumberligating sa...

Två korta kommentarer ifrån dig!
Då blir man glad! Inge många ord eller kommentarer överhuvudtagt ifrån det "ursprungsgäng" som följde min blogg ifrån början!
Ibland får jag känslan att jag kanske "flippat" ut alldeles för mycket, men så ser jag när jag är ine på olika bloggar att väldigt många har "lagt ner" eller "nästan stannat av helt"!
Att jag gillar dina vardagliga och fina bilder det vet du och jag gillar din sons drömmska/funderande blick, skulle vara kul att prata med honom om "Mammas fotografering", jag gillar barn och jag gillar prat/komunikation med mina barn!
De bloggar och skriver och pratar precis lika mycket som sin Pappa och Mamma! Alltså i mina ögon sett "levande mäniskor"!
Blir så djävla upprörd på alla (väldigt många föräldrar) som pratar i mobiltelefon istället för med sina barn! Barnen "upptäcker" världen och föräldrarna pratar oviktigheter i telefon, för visst är en snygg kotte, en död fågel eller en rolig tant viktigare!
Men alla påstår sig ju ha så djäkla myvcket annat viktig att göra! Väntar på din riktig långa kommentar! (ler) Som du lovat!
Uppriktig Karin! Skit i den, går bra med de små korta kommentarerna, de långa kan vi ta sedan när dina barn är lika stora som mina är nu! Alla sover på sina rum tillsammans med kompisar på besök eller pojk/flickvänner!
Det är vardagslycka om något, att man känner att sina barn blivit harmoniska individer!
Fast visst får man rycka in som "fostrande Farsa" fortfarande, det är en livs lång skyldighet?
Min Dotter pojkvän som är 21-år har hostat hela natten så nu djävlar tvingade jag i honom lite "riktigt hostmedicin", han protesterade först, men nu sover han gott med lite "efetyn" i kroppen och jag kan blogga ifred!
Hajjade till, han bli lite glad när jag äntligen trodde att din man hade fått upp ögonen för vilken fantastiskt och trevlig bloggkompis hans Fru har! (ler)
Så var det bara du som inte orkade "logga om"!
Men du kan väl lirka lite med honom, vad skulle han hitta på att göra om han vann 100 miljoner!
Kanske skulle han inreda en super fotostudio och ta raffiga bilder på sin Fru? Eller vad tror du?
Ha en fortsatt trevlig helg alla kategorier, var rädd om dig och de dina!
Kram ifrån Peter!

Jenny Eriksson sa...

Fina bilder, gillar den tredje bilden särkilt :) Ser att du gjort om litegrann med bloggdesignen, fint det blev :)

Ha det bra!

Cecilia sa...

Va fint det ser ut. Där har jag inte varit ännu. Det får nog bli ett besök dit snart.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Vilken fin färgklick sonens väst är i alla bilderna! Speciellt i de två sista gör den detaljen bilderna på nåt sätt.

Snyggt enkel header har du fått till också, gillar den.

Har glömt svar på din fråga om jättekudden som Ellie fick i present. Och nix, det är ingen Fat Boy utan den heter faktiskt Bautakudde. Gå in på Bautakudde.se så kan du läsa mer. Det är inte bara Ellie som älskar den utan hela familjen, inklusive katten, slåss om att få sitta/ligga i den. Den är grymt skön att använda som fåtölj, om man ställer den lite på högkant och sen gonar ner sig i den sitter man perfekt :)

Zäta sa...

Gillar bäst färgklicken i allt det grå på sista bilden.

Gillar också din "mjölkiga" stil.