torsdag 29 april 2010

Tävling

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].

4 kommentarer:

oumberligating sa...

Sådäringa Karin! Nu har jag klickat på länken så du har en möjlighet att vinna tavlan! Skickar en digital bild på mig själv så du kan låta etsa den på tavlan när den blir din, kommer sitta jättefint ovanför din och din mans säng! Som en skyddsängel kommer jag vaka över Er!
Ha nu en riktigt fin Valborgsmässohelg!
Lilla Frun på sjukhus annars hade vi firat Valborg i Uppsala!
Var rädd om dig och de dina!
Kram ifrån Peter!

ylva sa...

önskar all lycka till i tävlingen och kan tänka mig en hel massa av dina bilder som skulle passa på en sådan ;). hmmm... det känns som om jag hade massor att säga och så står det bara stilla i huvudet :o. fast det hade något att göra med hur mycket jag älskar variationen på inläggen här; lite kalas, en orm, lite barn, lite blommor och mackskägget. mackskägget var lika otroligt fin som hysteriskt rolig ;). tror att det borgar för kreativitet jag ;). strunta i vett och etikett :p. vet inte varför (fast förmodligen för att det är fullt med grönt), men jag gillar verkligen de gröna kalasbilderna :). eller så är det ditt fina barn som lyfter dem ;). hursomhelst, jag önskar en underbart valborgshelg och hoppas på majeldsbilder här med (har försökt tjata på camilla också *lol*)!

många solskenskramar,

ylva sa...

jamen tjena, nu vet jag vad jag glömde säga också :). otroligt snäll sak att säga, det där om ljuset, för i mina ögon är det en av de finaste kommentarer man kan få! och "spännande" är rätta ordet *lol*. jag är så glad att hon hittade den usla saxen ;). är lite avis på dig som har en morgonpigg man... sambon kan komma upp tidigt om morgonen, men då vill han vara sjääälv och sitta i lugn och ro så då skickar han bara in barnen till mig :o. snopet.

nåja, kram igen :)

Zäta sa...

Jensen har hjälpt oss med de och dem.

Var snäll och tala inte om för henne att jag inte riktigt fattar det där med objekt och subjekt men oss och vi förstår jag.
Här är länken till det jag svamlar om:
http://www.sprakradet.se/fr%C3%A5gel%C3%A5dan