fredag 28 maj 2010

Japansk lönn

På vår lilla trädgårdsplätt som vi har finns det kanske inte så mycket fint som vi skulle önska. Men en ståtlig buske har vi i alla fall.... Den fina röda lönnen med sina flikiga blad.
Plötsligt tittade solen fram och busken började glittra så fint eftersom det regnat tidigare. Men typiskt nog hann solen försvinna igen, innan jag hade fått fatt på kameran och skor på fötterna. Men några bilder blev den ändå ;) För den uppmärksamme finns det en liten insekt på den första bilden.

Trevlig helg!

6 kommentarer:

Hannah sa...

Mittenbilden är hur mysig som helst! :)

Hemmabloggaren sa...

Oj oj oj, droppen är helt magisk.

Förresten vad tror du om ett besök på det nya fotomuseumet och sen gå ner till gamla stan och fota lite, i juni?

Trevlig helg, fast det regnar.

reneesfotoblogg sa...

Så vackert! Och så tufft komponerat! Och droppen ska vi inte tala om!

Nallebr.. sa...

vilka forton!! håller med hemmabloggaren droppen är magisk:)

Mia sa...

Underbara bilder ;o)
Ha en skön vecka!
// Kram Mia

Zäta sa...

Först såg jag den översta bilden och tyckte den var fantastisk. Så härliga färger. Det röda lyser verkligen upp, även utan sol, tack vare den grå bakgrunden. Det blir så fina kontraster.

Sedan såg jag den andra bilen och blev totalt hänförd. En helt underbar bild. Droppen är så klar, så klar och den intensivt röda färgen!

Sist såg jag den nedersta bilden och insåg att du skapat en perfekt trebilds-serie. Det är så härligt att du vågar lämna nästan hela bilden tom. Det ger mycket större effekt av bladens flikighet, och känslan av att de hänger ner.