söndag 9 maj 2010

Miljöer

Sen mitt fotointresse tog fart, så ser jag inte bara "bilder" överallt längre. Nu har jag också börjat se på platser och miljöer som potentiella bakgrunder till porträtt.

Här har ni min namne framför en rätt schysst bakgrund tycker jag. Sen är det ju såklart inte bara miljön det hänger på. Ljuset ska ju vara rätt också. Och det här stället är perfekt för kvällsfoto.

7 kommentarer:

Patrik Petersson sa...

Fina bilder :D

Karin sa...

Som sagt, så är det väl bara att konstatera att tiden lämnar sina spår ;-)Inte mycket att göra åt saken, bara att acceptera att man ser ut som man gör.
Men jag gillar ljuset och blänket i ögonen. Tror min favorit blir nr 2. Nu kan du att beskåda dig hos mig också ;-) / Kram

Zäta sa...

Tegelväggsbakgrunden är jättesnygg.
Den är bättre än den gula.
Väldigt bra ljus. I bilden framträder inte ljuset på något sätt, man reagerar inte och tänker "Oh, det är kvällsljus" eller "Vilket skarpt/lojt/svagt ljus". Det bara ger bilden de perfekta ljusförhållandna utan att själv ta över någon del av fotot.

Du glömde nämna att bilderna blir bättre när man som här har en snygg modell också.

jaan sa...

Den sista är jättebra,
de två första bara väldigt bra.

Photos by Storm sa...

Jag fastnade för den sista. Så kul att ha en fotokompis att träna på. Kram

Cecilia sa...

Jag tycker oxå mycket om den sista bilden. :)

Karin A sa...

Jag känner igen mig precis! :) Letar också (och ser för den delen) lämpliga miljöer, ljus och bakgrunder. Här tycker jag du har lyckats superbra! Härliga porträtt med fin miljö.

Kram!