torsdag 6 maj 2010

Ta det pianoOj, oj.... vad jag behöver nu, det är att pusta ut och ta det lite piano.... :)
Idag har jag först skjutsat maken till Arlanda och sedan åkt all the way till Stockholm, i morgontrafiken, för att ta mig till Lasses kameraservice i Saltsjö-Boo. Jag har ingen vana av att köra där så det är ju lite spännande att hålla koll på både skyltar, filbyten och medtrafikanter. Hilfe säger jag! Men jag klarade det galant, både dit och hem. Medan vi väntade på att kameraservicen skulle bli klar så gick vi en promenad vid vattnet, tittade på båtar och kastade sten. Pojkarna skulle kunna stå där än och kasta sten :)

8 kommentarer:

Peter bildmagi sa...

jättespännande och vacker bild :-)

Annelie Johnsson sa...

Så fantastiskt vackert!!
Jag har förmånen att ha ett tryckeri på våningen under gymmet jag jobbar på. Ägaren är dessutom pappa till en av mina bästa vänner, så de fixar det mesta åt mig. Till riktigt bra priser dessutom. Denna omgången tryckte jag upp endast 20 av varje motiv, men behöver jag fler, så blir de klara på några timmar, med leverans upp en våning. Fantastiskt smidigt. Så hör dig istä'llet för med ett lokalt tryckeri, så fort de har din logo mm, så brukar det vara det smidigaste & billigaste alternativet.

Kram!!

Karin A sa...

Ja vi är nog många som skulle behöva det. Härlig bild, gillar skärpedjup och efterbehandling skarpt! Skönt att få kameran fixad, jag behöver också se över min. Härlig header!!!

Ha en fin helg!
kram Karin

reneesfotoblogg sa...

Djävlar, på ren svenska, vad snyggt!

Zäta sa...

Underbart kontemplativt vackert.

Photos by Storm sa...

Superbild....och budskapet stämmer på mig. Ta det piano alltså/Kram

Pierre sa...

Riktigt snyggt! Allt, skärpedjup, komp och behandlingen! Love it!

Västre Gård sa...

Supersnygg bild..
Fy katten va duktig du e...
Kramen Kikki:-)