söndag 25 juli 2010

Glada modeller sökes.......fast dom är söta ändå :)

Imorgon bär det av på en husvagnstripp igen, denna gång till Trosa. Hoppas på fiiiint väder!

11 kommentarer:

Karin A sa...

Ja man kan inte alltid vara glad men goa är de både så här allvarliga och när de är glada.

Åh trosa är mysigt! Hoppas ni får det gott där och fint väder.

Kram Karin

oumberligating sa...

Karin du vet var det alltid finns en glad modell om du vill ha någon som visar tänderna och skrattar högt!
Söt kan ingen anklaga mig för att vara, men jag skulle nog kunna försöka se lite snäll ut i blicken!
Dina bilder är som vanligt suveräna...antingen dina "objekt" är glada eller ej!
Är det "Polarsommar" pågång...?
Ha en fin fortsatt vecka!
Kram ifrån den där Oumberlige Peter, hälsa Exponeringsmannen!

Camillas Foto sa...

Haha, härlig bild!

Ha en skön semester
Kram

Fotograf Jenny Eriksson sa...

Det blev en söt bild ändå :) Känns nästan lite dokumentär på något sätt!

oumberligating sa...

Påstå inte att du har semester du med! Blogga är ett kall!
Karin hänger du med på ett upprop?
Hoppas det!

Så här skriver jag idag på min blogg, hoppas alla som läser denna kommentar sluter upp under parollen - Rana tillbaka till bloggen Nu!

"Ja så får det bli, nu startar jag upp Kampanjen....."Rana tillbaka till Bloggen - Nu!"
När jag började blogga för två år sedan var jag inne i en djäkligt tuff period, arbetslös, Lilla frun mycket sjuk och jag själv ansattes fortfarande av sviterna efter min neuroborrelia infektion. Det var i det läget jag började blogga och fann en riktigt glad, trevlig och spännande bloggkompis, Rana, en del av hennes nätverk blev även mitt. Vissa kommentarer som jag fick ifrån henne sitter som berg i min hjärna! "Rana var hård mot de hårda och mjuk mot de mjuka" gammalt bloggordspråk kommer bloggforskarna skriva om hundra år!
Rana, kvinna och jag man inga som helst problem, god blogganda känner inget kön och ingen ålder! Situationen blev inte sämre av att min Fru gillade henne och framförallt att min mest kritiska vän alla kategorier ansåg att den enda läsvärda bloggen som fanns var just hennes.
Nog med smicker! Rana härjar en del på Facebook och där hör hon inte hemma, en miljard människor är anslutna till Facebook och det är bara cirka 70 miljoner som bloggar (reggade aktiva bloggar i kända nätverk), det är en djävla skillnad och Rana är inte en dussinmänniska och inte jag heller så självklart ska Rana låta sin vilande blogg "flöda av liv" som den alltid gjort!
Ja, Rana, jag vet att det inte är det lättaste att blogga, det är en skapelseprocess. Konstnärssjäl är du ut i fingerspetsarna, därför har jag stulit en av dina fina pastellteckningar som bild till detta inlägg.
"Bloggdjäveln" skrev du en gång...........och visst är det djävulskt att blogga, "den suger och drar" och "den kräver", precis som livet själv!
Visst Rana, har jag hittat "Ersättare för dig", fullvärdiga i sin härliga personlighet, men jag är också en krävande personlighet "Dem jag älskar älskar jag och de jag hatar de hatar jag" (ler)
Jaha, vad är det som var/är så djävla unikt med den där Rana då? Kanske den oinvigde säger!
Ja, i motsats till mig så lyckas hon fånga det "Lilla" med enkelhet och kortet i motsats till mig som får skriva spaltmeter för att komma "fram till saken" och ändå misslyckas!
Sedan satte Rana in mig i mina barns barndom igen, jag missade en del eftersom min Fru var svårt sjuk under deras uppväxt, jag missade ibland det lilla och subtila, det "hittade" jag igen via hennes berättelser om hennes barn!
Visst Rana, det blir trögt att "starta upp igen"......säkert ett mindre helvete, men fråga mig som lagt ner min blogg 8 gånger nu men likt förbannat sitter här.......och stortrivs, tro inget annat Kära Läsare!
Och du Kära Rana, på något sett kommer dessa rader nå dig.....om du börjar blogga igen, det är jag inte säker på....du verkar vara lika djävla envis som jag........men ingen ska säga i framtiden att Oumberlige Peter inte försökte i allafall! Nu Rana ska jag leta upp "varenda kompis i varenda djäkla nätverk som du haft" och dra igång Kampanjen Rana tillbaka till bloggen - Nu!
Sedan ska det bli ett sjuhelsikes Bloggkonvent, minst hundra personer som fyller Sergelfontänen med skumbad och badar i natten! Vi ska fylla "inredningstanterna" med sprit och dansa till Frejas ära!
Hmmm....Peter nu lugnar vi ner oss lite, en sak i taget.....!
Tankar, funderingar och önskningar skrivna av Peter Olofsson!"

Hemmabloggaren sa...

Verkligen söta förstås. Man får liksom fånga dem i farten om man ska få med ett leende.

Kram på er!

Karin sa...

Helt perfekt bild och jag gillar de trumpna minerna som görs sig bra med de färglada tröjorna (snygga!). Hoppas ni får en skön tripp igen! / Kram

Pernilla sa...

Härliga färger på söta killar. Trots avsaknaden av leenden. Mina mest använda modeller är inte heller så lätta att få att dra på smilbanden...:-).

knicken sa...

Hej! Hur långt har ni kommit? Funderar på att ta mig till Uppsala på lördag.....reggaefestival! Är ni hemma? Kommer ni förbi ngt i veckan?

Elin Damberg sa...

Hahahahahahaha!!

Tess sa...

Jag ställer gärna upp som glad modell! :) Du kan se en del av mina tidigare modellbilder på min blogg. Kram