tisdag 19 oktober 2010

Mitt i bildJag placerar oftast mina objekt i fotona, vare sig det är personer, blommor eller annat efter "tredjedels regeln". Mitten har liksom varit lite förbjudet(i min skalle alltså) men ibland är det skönt att bryta mot regler. Som här.

7 kommentarer:

Jeanette sa...

Känner igen det där! Reglerna hänger med, fota inte si, fota så. Men att bryta regler kan vara utmanande. Och så kan det ju bli bra bilder också. Som din på trädet, först ser man bara stammen, sen ser man dom fina löve på båda sidorna.Fortsätt att utmana dig själv och bryt mot reglerna!

Kerstin sa...

Regler är väl till för att brytas? ;)
Jättefint foto, där jag inte alls har nåt emot att trädet är i mitten. Fint med löven på båda sidor.
Ha en fin onsdag.

reneesfotoblogg sa...

För hundra år sedan och analogt så centrerade jag allt. Sedan lärde jag mig hur det skulle vara och fastnade av rädsla för att göra fel. Nu trampar jag över ibland fast det är motigt. Det jag har mest "besvär" med är om någon går ut ur bild, det är tabu för mig.

Hemmabloggaren sa...

Riktigt läckert, gillar ljuset i trädkronan och här känns det helt rätt att trädet är i mitten. Och regler har man ju lärt sig att bryta under åren, visst?

:D

Cecilia sa...

Ja, men den här bliden är ju så spännande för att jag ser bara lite av de vackra löven med det vackra ljuset. I mitt huvud ser jag resten av trädet med den fina lövkronan.

Lotta sa...

Och mitt i prick! :)
Nu är det alldeles för länge sen vi sågs frun!! Kram!

Nettan sa...

Älskar färgerna! Jätteläcker bild!

Har nu tagit ett steg närmare att få upp mina vacka vallmobilder på min köksvägg, jag har skaffat ramar och satt in dem! Om bara målaren kan komma och göra sitt jobb så att de kommer upp på väggen! Så ska jag försöka ta en duglig bild av dem i sitt rätta element :-)

Kram, Nettan