tisdag 5 oktober 2010

PorträttFörst tänkte jag skriva om hur vacker jag tycker att den här tjejen är och hur kul det var att fotografera henne och hennes syster(som också kommer att visas här)men så beslöt jag mig att i stället göra reklam för mig själv! Denna bild var ett fotojobb. Inte nog med att foto är min passion, jag har nu tillsammans med maken dragit igång ett företag, där jag fotar på uppdrag. Kronvalls Pixlar är namnet och såklart finns F-skattsedel. Något som inte finns än är en hemsida, men det kommer! För kontakt: kronvallspixlar@gmail.com

uppdaterat: Nu har jag lagt upp en lite mörkare variant på bilden, den innan var lite för ljus.

18 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Vad kul med eget företag, det kommer säkert att gå jättebra!
Snyggt porträtt!!!
Ha det bra
Kram

Photos by Storm sa...

Så kul, gratulerar och lycka till. Det räcker med att titta på dina senaste inlägg för att se hur duktig du är på porträttfoto. Lilltjejen i förra inlägget var så fina. Hälsa och gratta maken också/Kram

Karin A sa...

Vad kul! Massor av grattis och lycka till. Härligt porträtt, ser fram emot att se massor av fler bilder från dina fotouppdrag. Kul och passande namn också.

Ha en fin vecka!
Kram Karin

Elin Damberg sa...

Underbar bild.

Superfina foton nedan också, på Fröken Fräken.

Vem blir först med hemsida - ni eller jag. Jag har nästan, nästan, nästan bestämt mig för firmanamn. Det börjar på K, men är inte samma namn som ni har - vilket är bra.

Pusspårejdindåre.

Zäta sa...

Go girl! och Boy!

Det kommer säkert gå jättebra.

Men den här bilden var inte så bra. Hon är för blek den vackra tösen.

oumberligating sa...

Vilka härliga bilder du tar...tänk om jag kännst dig för 25 år sedan då vi gifte oss jag och min Fru...den på kyrktrappan....kan det bli bättre!
Vi skulle göra en kalender inför 2011 på mitt bygge.....helt klart skulle vi anlitat dig......kanske hade du kunnat få våra "häckar" att se lite mer aptitliga ut "photoshop" mm och du som duktig fotograf då kanske hade det kunnat bli något.....mu bestämde vi oss för att lägga ner hela projektet...fast vi fick ihop lite stålar till cancerfonden utan kalender i allafall!
Hoppas allt är bra.......själv håller jag på att jobba ihjäl mig.....Sverige fortsätter ju att vara borgeligt...arbetslinjen råder.........så vi som har en partner som är sjukpensionär måste faktiskt jobba dubbelt....nja...inte riktigt men 60 timmars vecka råder hos mig och mina vänner med "krymplingar" till partners!
Har faktiskt lite "hjärtkänning" så hör du inte av mig så har det gott åt helvete...........(ler)!
Hm...nu plågade jag dig och din fotoblogg med lite ovidkommande saker....men så blir det......dina bilder framkallar känslor! (ler)
Ha det bäst!
Kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Kommer tillbaka till den sista bilden.....Zäta skrev blek......ja, kanske när jag tittar efter, kanske lite trött i ögonen också.....men i så fall så är ju bilden perfekt...precis så ser en levnadsglad tonårig tjej ut...som min dotter....alltid full fart i en "tuff, fartig, kul men kanske lite jobbig tid i livet"........fångad på bild av en mästerfotograf!
Hmm.........en liten tanke bara.
PS: Hälsa "modellen" att hon inte ska ta "illa vid sig" av denna fundering......det är bara positivt menat!

oumberligating sa...

Hmm....jag igen....tittar ännu närmar....kanske är hon inte tonåring....utan 21....svårt att se, spelar inte heller någon roll ur betraktarens ögon sett...fin bild, det är ju vad det handlar om!
Kram Peter!

Zäta sa...

Peter (och Karin fast jag tror nog du förstår vad jag menar utan förklaring) - jag menar inte att modellen är naturligt blek utan att ljuset i bilden gör henne blekare än nödvändigt. Det kan vara sminkningen som spelar in också.
Sen kanske hon ÄR blek på riktigt men det jag kommenterar är att hon SER blek ut. Det är sånt som man kan försöka motverka genom ljussättning och makeup. Om man vill. Det kan också vara så att man vill ge ett blekt eller ljust intryck. I det här fallet för att ge ett homogent intryck eftersom modellen har väldigt ljust hår.

Nu blir jag snart som vår gode Peter och breder ut mig i någon annans blogg... ;-))

Karins fotoblogg sa...

Vet du Zäta, jag förstod vad du menade :) Och jag håller med, fotot är lite för ljust. Och såklart hänger det på smink, hudton och inte minst ljuset. Jag ska prova att göra en lite mörkare variant, kommer då att byta ut bilden här. får se om det blir bättre el sämre :)

Tjingeling!

ps bred gärna ut dig här! ds

Fotograf Tanja Myrbråten sa...

Gratulerer så masse:) blir spennende å følge deg videre:)

reneesfotoblogg sa...

Det kommer att gå bra, det är jag övetygad om!

pudelflicka sa...

Vad roligt att du startar upp ditt eget företag. Du är duktig och det är kul att jobba med det man tycker om.
Kram Hedvig

Niklas exponeringstränar sa...

Grattis frugan. Har du nåt visitkort att dela ut...jag menar om nån frågar och vill anlita :-))

Nallebr.. sa...

såå skoj!! super fin bild!

jaan sa...

Bra!

Kerstin sa...

Stort Grattis till det egna företaget. Vad kul att få köra igång eget! Det kommer att gå jättebra, så duktig som du är.
Jättefina porträttbilder.
Ha det gott.
Kram

Mia sa...

Vad roligt grattis och lycka till!Mia