tisdag 1 mars 2011










Första gången jag fotade den här lilla tjejen så var hon så vaken, till skillnad från den här gången. Hon sov precis hela fotograferingen :) Här ser ni dom bilderna. På alla hjärtans dag satt jag och klippte till hjärtan till girlangen. Här klickar ni för att se den bilden.

15 kommentarer:

robinhood sa...

vilka fina bilder, vad är favoritmotivet att fota? :)

reneesfotoblogg sa...

Vill föräldrarna verkligen behålla henne? Om inte så var vänlig frankera henne och posta till mig. Eller förresten jag kan komma och hämta henne!

Karin Wijk sa...

Fantastiska bilder!!! Gillar att du fått hjärtgirlangen att matcha de fina stickade kläderna. Är det du som stickat dessa också??? Tycker designen liknar de grå, duktiga du :-)
Otroligt söt liten tjej. Bebisar är verkligen din grej :-)/ Kram

Zäta sa...

Helt underbar. Både den ljuvligt ljuvliga tösabiten och dina foton. Så genomtänkt. Poserna, korgen, filten i korgen, det lila settet, hjärtana i bakgrunden. Du har inte bara tagit fantastiska kort utan också lagt ner optimal omtanke på smådetaljerna runt omkring, sådant som man egentligen inte tänker på men som gör så mycket för att få bilderna perfekta och ge det där lilla extra som skiljer ett bra kort från ett perfekt.

odd brown bird sa...

Jeeesus, var härligt det ser ut. Vilken fin färgton du lagt på bilderna, vilken stämning. Det där med girlanger har jag också haft en idé om men jag kom aldrig på tanken på hjärtan - superfint!

Heja heja Karin!

Cecilia sa...

Underbara bilder, verkligen!

pudelflicka sa...

Vackra bilder du har tagit på den lilla.
Kram

ylva sa...

hej karin!

är så ledsen över att jag inte riktigt varit i from och haft tillräckligt med tid för att kommentera, men vill passa på att säga sååå fint :). du blir bara duktigare och duktigare ;). jag är hemskt förtjust i de tidigare bilderna, men det är mest för att den grå färgen var så vacker och filten så fin. det här är så sött att det inte är klokt. vill du veta en sak? när jag först såg de tidigare bilderna så tänkte jag bara "åh, tänk om det är hennes!" ;).

återkommer, men kram så länge :)

Karin A sa...

Karin, det här var de sötaste bebisbilderna jag sett på länge. Gillar verkligen allt från de söta hjärtanen till hur fint du fotat och hur fridfullt hon ligger där i korgen. Det är något speciellt med att fota bebisar...

Kram Karin

Jefa sa...

Det blev ju super-najs med din rekvisita <3. Bilderna blev nu inte bara en supersöt bebba utan en HEL bild, bravo - klapp, klapp ;) (som om jag någonsin tvivlat på ditt sinne för detaljer!) Vad blir nästa stickprojekt?

Camilla Alvén sa...

Snyggt Karin!

Jag undrade vad du skulle ha utklippta hjärtan till och nu fick jag ju svar, det blev supersött.
Lite lättare att fotografera sovande barn än vakna...

Ha det bra
Kram

Anonym sa...

Ljuvliga bilder som värmer hjärtat.Man blir sugen på en liten trea :) En tanke - skulle det varit ännu snyggare att ha lagt något annat över golv och lister för att få till en neutral känsla där?

Ninni sa...

Men gud vad sött! Det här kan man ju inte annat än älska...allt! Den gosiga babyn...förstås men också bildbehandlingen och stylingen. Vad duktig du är!
ha en skön helg!
Kram Ninni

M I K A E L A sa...

åh, så himla gullig. Superfina bilder!

Nallebr.. sa...

o sååå grymt fina foton!
gillar dem massor!!