torsdag 5 april 2012

Glad PåskNi vet dom där gångerna när man helt plötsligt har "bilden" klar för sig i huvudet... Man planerar, fixar rekvisita, sitter och gör pompoms om kvällarna(jag ber maken om ursäkt än en gång för mitt prasslande vid tv:n), planerar in när det ska ske osv. Håller lite oroligt koll på väderutsikterna. Så är dagen äntligen här. Och regnet. Och kylan. Och den söta fina lilla påskkärringen ville inte alls ha fräknar, eller stå still i det kalla blöta vädret. Pompomarna ville heller inte vara med i regnet. Dom slokade och blev alldeles ruffsiga på fel sätt. Men vet ni, det gjorde inte så mycket! Vi plockade ihop våra saker och skyndade oss in i värmen. Och efter en liten stund och lite fika så tinade påskkärringen upp och bjöd mig på dom fina bilderna ni kan se i inlägget under detta.

Och pompomarna, ja dom torkade och gick att frisera till igen. Redo för nya upptåg :)

Tack Jessica och Wilma för att ni ställer upp på mina påhitt!

Glad Påsk!

11 kommentarer:

odd brown bird sa...

Ha ha, förstår preciiis vad du menar men jag tycker det blev jättefint ändååå. Det hade bara varit ni som vetat vad som hänt behind the scenes, ja om du nu inte varit så sjysst och avslöjat det för oss ;)

Ge inte upp för sjutton, rätt som det är så blir det så där perfekt som man önskat.

Ha en finfin påsk hörrni!

Kram

tinajo sa...

Blev ett jättefint foto - ha en superbra påsk! :-)

Jessica sa...

Vilken fint foto det blev som minne av en kall och regnig dag. Som byttes mot mys och värme och prat.

Å, vad pompombollarna blev fina!

Vi ställer gärna upp på tokroliga idéer.
KRAM från Wilma och hennes mamma

AMANDA-[FOTO] sa...

Vilken härlig blogg!
Och verkligen jätte fina bilder!
Hoppas du får en fortsatt och kanske ledig dag?
KRAM

Karin sa...

Jag förstår och känner igen mig...även om jag inte är lika kreativ och duktig som du när det kommer till snygga pompombollar o dyl. Jag gillar bilden jättemycket. Känns som taget ur en modern bröderna Grimm saga, det är något med stämningen i bilden, svårt att förklara. Ha en härlig påskhelg!! / Kram

Photos by Storm sa...

Glad påsk till dig och dina killar

Snuttan sa...

Vilken fin blogg oh underbara bilder Glad påsk Kram

Nina sa...

Å, vilken fin bild! Söt påskkäring och jag älskar sådana här pompoms.

julia sa...

Var gärna med i min fototävling på bloggen! Temat är vår/sommar och du kan vinna finfina priser som en länk i menyn, biobiljett, nagellack och ett hemligt pris! kika in och anmäl dig! :) kram

http://juuliadragsten.blogg.se/2012/april/blogg-tavlig.html#comment

Zäta sa...

Bilden känns ganska surrealistisk eftersom den är så uppenbart arrangerad. Men jag gillar att den lilla kärringen inte är med på noterna. Det känns som om du fångat henne i flykten, som om hon faktiskt var på väg någonstans och bara råkat hamna i din arrangerade bild. Jag tror det är det som gör bilden så spännande och tittarvänlig. Den är så långt i från självklar.

Agnes fotografi sa...

Vilken helt underbar bild!