måndag 22 december 2008

Julgran


Julgranen är på plats och lyser! Vilket nog även jag gjorde under en kort stund när jag fixade med ljusen. När hela slingan var på plats och jag äntligen stoppade i kontakten för att kunna beskåda härligheten så blinkade en lampa till. Aj då, inte riktigt i skruvad tänkte jag. Och skulle genast åtgärda blinket. Vilken överraskning jag fick när jag fick direktkontakt med ström! Lampan var trasig så där stod jag och höll i strömförande trådar. Jag blev nog mer rädd än vad det gjorde ont... Och fint blev det, tillslut! :) Kan ni inte visa mig era julgranar? Ta en bild och länka till den här hos mig. En liten julfotoutmaning :) Öppen under hela julhögtiden! Jag ska naturligtvis visa mer av vår gran men inte ikväll. Sov gott!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som om det kunde gått illa det där! Här finns några bilder på vår gran; http://doredoris.blogg.se/2008/december/vad-hande-har-da.html

Jefa sa...

Tur att du inte blev stekt kompis... Önskar er en God Jul och hoppas på julefrid i er hus (vi har inte "packat upp" vår julgran i år, åker till farmor och farfar...
Många julkramar Jennie

Susanne sa...

Usch! Ström är inte att leka med. Tur att det gick bra!
Ha nu en riktigt skön julhelg.
Kram

pudelflicka sa...

Ja el ska man vara försiktig med.
Jag har tyvärr inte fått fram någon julgran ännu och vet inte om det blir någon i år men får jag upp en tycker jag din idé var riktig bra.
Det är trevligt med julgran.
God jul till dig !
Kram Hedvig

Anonym sa...

Min julgran är baske mej kvar i skogen ännu...! Men maken ska SNART... :-) Så innan kvällen har vi förhoppningsvis fått den rätta julstämningen i huset!

Ha en jättefin lille-julafton! :-)

Camilla Alvén sa...

Farliga grejer!!! Fick själv en elkyss en gång, det pirrade rejält!
God Jul
Kram
Camilla

Ninni sa...

Ojoj vilken tur att det inte gick illa...
Hoppas du får en riktigt skön julhelg!
Kram Ninni

Anonym sa...

Oj då! Tur att det gick bra. God jul till dig och din familj. Ett foto på vår gran kommer endera dagen. Julkram

Kerstin sa...

Usch då, vilken tur att det gick bra.
Ska försöka komma ihåg att skicka bild på granen. :)
Ha en riktigt fin jul.

Anonym sa...

Den där prydnaden såg jag i affären och ville köpa men den var för dyr för mig! Borde kanske ha kollat nu efter jul! För fin är den! :O))

//Anneli