måndag 7 juli 2008

Imorgon far vi...









...till dalarna. Härligt med en semestertripp, hoppas dock på bättre väder! Trots den tveksamma kvalitén på kransbilderna så visar jag dom ändå. Jag vill visa dom för jag tycker att de var så vackra i all sin enkelhet.

8 kommentarer:

Fredd sa...

Ritkigt härliga makrobilder! Ha en trevlig semester i Dalarna. Ta några riktigt härliga landsakpsbilder! Det är så vackert där uppe.

petrified in pink (Petra) sa...

Hej Karin, håller helt med min käre make (det händer ibland;-), riktigt fina makrofoton. Vill också passa på att svara på din fråga hos mig; ja, jag photoshoppar alltid mina foton. De är rätt OK direkt från kameran men jag ljusar alltid upp dem och ibland färgkorrigerar jag.

Hoppas ni får en riktigt härlig semester och att vädret visar sig från den soliga sidan!

pudelflicka sa...

Vilka vackra blomsterbilder. Har du gjort blomsterkransarna själv ????
Trevlig semester önskar Hedvig

Camilla Alvén sa...

Vilka underbara bilder Karin!
Ha en mysig semester i Dalarna.
Kram
Camilla

Anonym sa...

Fina bilder. Rosenhjärtat skulle jag inte tacka nej till. Ha en skön semester och jag hoppas också att himlen blir mera blå.
/ Lis

Anonym sa...

Mycket fina bilder. Är imponerad som vanligt. Vilken trädgård har du hittat dessa vackra blommor i ?? (hi hi) Ha det så jättebra i Dalarna och komihåg! "krama varandra i trafiken" / Kramar från oss också.

...det känns väldigt tomt på vår camping nu...

Tara sa...

flotte bilder!!

Karins fotoblogg sa...

Tack för era kommentarer!:)

Jag har inte gjort kransarna själv, utan dom fanns i ett orangeri i Österbybruk i Uppland. Men jag blev inspirerad av att pyssla själv med blommor kan jag säga!

Dalarna var härligt men vädret sådär... vi hoppas på bättre tur på nästa resa!