lördag 28 februari 2009

Månadsbilden - Februari


Så var det dags för månadsbilden igen hos Camillas Foto. Glad i hågen gick jag till Botaniska på en lunchpromenad när solen sken. Härligt tänkte jag med lite sol. Men vad jag inte tänkte på var att solen stod precis rakt framför mig. Motljus av värsta sorten, i alla fall inte av den snygga sorten, för det finns ju faktiskt också. Nåväl, jag tog min bild och tänkte att jag faktiskt hade några dagar till på mig, så jag skulle ha chansen att ta en till. Det blev inte så. Det är inte med glädje jag visar min bild, med en utfrätt cyanfärgad himmel och solkatter. Men det har hänt något på bilden. Sen januaribilden har en lyktstolpe och ett konstverk tillkommit uppe i vänstra hörnet. Titta in hos Camilla för fler bidrag!

21 kommentarer:

Pysen73 sa...

Tycker inte det gör så mycket att det är motljus... Kollade på januaribilden och noterade att det är MER snö nu...

Nettan sa...

Det är mer snö, i februari.
Det ska bli kul att se hur det ser ut i mars!

Kram // Nettan

Della sa...

Så du är inte heller nöjd med ljuset... Precis som med min bild då. I den bild har det i alla fall hänt något märkbart och det har alla förutsättningar att se annorlunda ut när det blir lite mer vår.

Photos by Storm sa...

Ser att ni har mycket snö fortfarande. Håller helt med...hade också problem att hitta vinkel och solen gjorde att skuggorna blev starka. oj, nu klagar jag plötsligt på solen. Jag som har njutit så av det vackra vädret idag. Ha det bra/Lis

Zaga sa...

Motljuset gör inget, bilden är fin och talande i sig!!
Kul att du tittade in på min blogg!
Ha en fortsatt skön lördag!!
Eva-Lis

Karin A sa...

Hihi, jag hade ungefär samma problem med solljuset när jag fotograferade. Nu när ljuset börjar bli starkare och solen går ner senare får man börja tänka på när på dagen man fotograferar.

Ha en skön lördag! Kram Karin

Camillas Foto sa...

Men Karin, var inte så självkritisk, vet att många försöker ta sådana bilder med härliga solkatter i bilden. Jag tycker att bilden är bra och man ser ju skillnad mot januaribilden.
Kram på dig

Diana sa...

Åååå, jag som fullkomligen älskar motljusbilder och fångade solkatter! Tycker jättemycket om den här bilden, den är så levande just tack vare motljus och solkatter :)

Lissen sa...

Jag gillar din bild. Härlig sol och snö som glittrar. Tänk att det verkar vara mer snö på många platser. Ser fram emot att se ljuset i din Mars bild,L!
Ha det så gott

Caroline sa...

Det gör faktiskt inte så mycket med motljuset, men ser att det är mer snö än i januari.

/Caroline

Ninni sa...

Det är ju lite ovanligt att det är mera snö i februari än i januari...Det gör inte något att det är motljus och solkatter i bilden, du ska inte vara så kritisk...
Ser med förtjusning att ni klagar på det starka solskenet som jag brottas med året runt:))Nej nu var jag inte snäll...men det blir inte så bra bilder jämt i sånt ljus. Här är skymning och gryning dessutom så korta så då hinner man oftast inte heller med.
Må så gott!

Kerstin sa...

Jag tycker om din bild. Solkatterna stör inte mig och det är fint med ljuset..
Ha en fin helg.

Lotta 8`) sa...

Åsch - lite solkatter gör ingenting - det är ju så verkligheten är! Det är en härlig bild och jag ser att ni fortfarande har vinter - men snart så... Ha det gott, 8`)

anna of sweden sa...

Jag gillar blänket!:)

Anna of Dallas sa...

Oj, vad mycket snö ni har fått! Snö och sol det är härligt.

Karin sa...

Kul att det händer lite grejer mellan fotningarna. ¨Det är ju roligt om man ser lite skillnad från månad till månad. Motljuset blir en spännande kontrast till januaribilden. / Kram
ps. Titta gärna "bakom" mina höstanemoner (Fredags färger temat). Kanske du anar något du känner igen? Såg det själv alldeles nyss. / Kram igen.

Nattsyrran sa...

Ser att ni oxå har fått mer snö. Vintern verkar hålla i sig. Kram

Petra C sa...

Ibland blir det inte som man tänkt sig men det gick ju bra ändå tycker jag!

pudelflicka sa...

Vacker bild. Jag älskar växthus!
Kram Hedvig

Fredrik Setterberg sa...

Den där idén är riktigt kul! Skall bli intressant att följa alla månader.

/ Fredrik

RANA sa...

Bilden är fin trots motljus, tycker en amatör.

Nu längtar vi efter våren...

Kram, R